Αρχική Νέα Switch Stores: Πελατοκεντρική προσέγγιση που απογειώνει την εμπειρία!

Switch Stores: Πελατοκεντρική προσέγγιση που απογειώνει την εμπειρία!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στα Switch Stores η πελατοκεντρική προσέγγιση αποτελεί θεμέλιο λίθο για την ταυτότητα της επιχείρησης και αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που έχει εδραιωθεί στις καρδιές των ανθρώπων μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα.

Τα 6 καταστήματα που διαθέτει το δίκτυο σε όλη την Ελλάδα, αποτελούν σημείο αναφοράς της εκάστοτε γειτονιάς για υπηρεσίες ενέργειας, τεχνολογίας, χρηματοοικονομικών αλλά και εκπαίδευσης του κοινού σε ό,τι νέο υπάρχει στον χώρο των τεχνολογιών. Ο άνθρωπος της σύγχρονης πόλης έχει ανάγκη από έναν σύμβουλο που θα τον μυεί στις νέες υπηρεσίες αλλά και στα νέα της ενέργειας, μιας και πρόκειται για έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο και εξελισσόμενο κλάδο που απαιτεί συνεχή ενασχόληση.

Το εξειδικευμένο προσωπικό των Switch Stores είναι στο πλευρό του κάθε πελάτη για να του προτείνει την κατάλληλη υπηρεσία ή πρόγραμμα που ταιριάζει στα δεδομένα του, στις ανάγκες του και στην καθημερινότητά του. Χωρίς δεσμεύσεις, με σαφήνεια, ειλικρίνεια και πελατοκεντρική προσέγγιση, τα Switch Stores παρέχουν ολοκληρωμένες εμπειρίες εξυπηρέτησης με τους πελάτες να τα εμπιστεύονται και να τα προτιμούν καθημερινά.

Τα Switch Stores αποτελούν το one stop shop της κάθε γειτονιάς για υπηρεσίες τεχνολογίας και ενέργειας. Ο καταναλωτής με μια επίσκεψη μπορεί να εκπληρώσει πολλαπλές ανάγκες του, αυξάνοντας ταυτόχρονα τη μέση απόδειξη του καταστήματος.

Ο νέος συνεργάτης franchisee επωφελείται από το δυναμικά ανερχόμενο δίκτυο Switch Stores και εισέρχεται σε μια δεμένη ομάδα με κοινό στόχο την εξυπηρέτηση και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών με επίκεντρο τον άνθρωπο. Η ομάδα του Switch Stores προσαρμόζει το κατάστημα του νέου συνεργάτη, σύμφωνα με τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας αλλά και την ταυτότητα του ίδιου του franchisee, ώστε και ο ίδιος να νιώθει ασφάλεια με την επιχείρησή του από την πρώτη κιόλας στιγμή. Παράλληλα, η ομάδα του δικτύου βρίσκεται στο πλάι του για ό,τι κι αν χρειαστεί, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη αλλά και εκπαίδευση στις νέες υπηρεσίες και τεχνολογίες.

Η επιχειρηματική πρόταση των Switch Stores προσφέρει στον νέο συνεργάτη μια κερδοφόρα επιχείρηση με προσιτή επένδυση και αποτελεί το κατάλληλο βήμα για μια ομαλή μετάβαση στην επιχειρηματικότητα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

SWITCH STORES

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ