Αρχική Νέα Switch Stores: Καινοτομία και σιγουριά στο πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο δίκτυο ενέργειας και τεχνολογίας!
Switch Stores: Καινοτομία και σιγουριά στο πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο δίκτυο ενέργειας και τεχνολογίας!

Switch Stores: Καινοτομία και σιγουριά στο πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο δίκτυο ενέργειας και τεχνολογίας!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα Switch Stores με κινητήριο δύναμη την καινοτομία και την ουσιαστική εξυπηρέτηση των πελατών, ήρθαν για να θέσουν εκ νέου τα θεμέλια στον χώρο των υπηρεσιών και της τεχνολογίας. Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από την ολοένα και πιο γρήγορη ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών, ο άνθρωπος της πόλης έχει την ανάγκη από έναν προσωπικό σύμβουλο που θα τον καθοδηγεί και θα τον εκπαιδεύει στις νέες συνθήκες.

Τα Switch Stores έχουν αναλάβει με επιτυχία αυτό τον ρόλο και λειτουργούν ως συνδετικός κρίκος μεταξύ του καταναλωτή, της τεχνολογίας και της ενέργειας. Πρόκειται για το πιο σύγχρονο σημείο εξυπηρέτησης με επίκεντρο τις ανάγκες και την εκπαίδευση του πελάτη. Υπηρεσίες ενέργειας, τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιών, χρηματοοικονομικών και αξεσουάρ τεχνολογίας συνυφαίνουν το απόλυτο one stop shop της γειτονιάς και παρέχουν τις πιο ολοκληρωμένες αγοραστικές εμπειρίες για τον καταναλωτή. Απαντώντας σε όλες τις τάσεις και τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, τα Switch Stores ακολουθούν τα νέα της αγοράς πάντα με το δικό τους πρωτοποριακό τρόπο που χαρακτηρίζεται από καινοτομία και μεθοδικότητα, εξελίσσοντας το concept με την ένταξη νέων υπηρεσιών και νέων προϊόντων.

Ο νέος συνεργάτης franchisee επωφελείται από την εμπειρία της εταιρείας και από την ισχυρή και δυναμική ομάδα καταστημάτων που έχει δημιουργήσει η οποία συνεχίζει να εξελίσσεται. Μέχρι στιγμής μετρά ήδη 6 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα με εντυπωσιακή ταχύτητα εξάπλωσης. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη του κοινού σε συνδυασμό με τις ολοκληρωμένες εμπειρίες υπηρεσιών που προσφέρει και ένα προσεκτικά δομημένο επιχειρηματικό μοντέλο, δίνουν στον franchisee την  ευκαιρία να κάνει μια ομαλή μετάβαση στην επιχειρηματικότητα με ένα concept με πολύ προσιτή επένδυση και ταυτόχρονα με πολύ υψηλές αποδόσεις.

Η έμπειρη ομάδα της εταιρείας είναι πάντα στο πλευρό του συνεργάτη για οτιδήποτε χρειαστεί ώστε να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά. Οι συνεχείς εκπαιδεύσεις πάνω σε ό,τι νέο υπάρχει στον χώρο της ενέργειας και της τεχνολογίας αλλά και οι τεχνικές πώλησης, ευνοούν τον  franchisee και το κατάστημά του, το οποίο, από την πρώτη στιγμή θα απολαύσει την προτίμηση του κοινού, το οποίο εμπιστεύεται το Switch Stores, με κλειστά μάτια.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


SWITCH STORES

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ