Αρχική Νέα Switch Stores: Επιχειρηματικό μοντέλο προσαρμοσμένο στις ανάγκες της κοινωνίας!

Switch Stores: Επιχειρηματικό μοντέλο προσαρμοσμένο στις ανάγκες της κοινωνίας!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα Switch Stores έχουν δημιουργήσει ένα επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο προσαρμόζεται κατάλληλα στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιείται. Με μια πολύ προσιτή επένδυση, ο νέος συνεργάτης μπορεί να κάνει μια ομαλή μετάβαση στην επιχειρηματικότητα με ένα απόλυτα κερδοφόρο και σύγχρονο concept που ανταποκρίνεται πλήρως στα «θέλω» του καταναλωτή.

 Εισέρχεται στη διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά της ενέργειας και της τεχνολογίας, δίνοντας μια πρόταση αξίας τόσο για τον καταναλωτή όσο και για τον ίδιο τον franchisee.

Τα Switch Stores χτίζουν ουσιαστικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τον πελάτη, προσφέροντας πελατοκεντρική εξυπηρέτηση και προσέγγιση, προκειμένου να ζήσει την απόλυτη εμπειρία μέσα και έξω από το κατάστημα. Τα άτομα του προσωπικού, πλήρως εξειδικευμένα στην παροχή των υπηρεσιών, λειτουργούν ως προσωπικοί σύμβουλοι των καταναλωτών και τους προτείνουν τη βέλτιστη επιλογή που ταιριάζει στις ανάγκες του. Έχει δημιουργηθεί μια πολύ ισχυρή βάση πελατολογίου που εμπιστεύεται την έμπειρη ομάδα των καταστημάτων με κλειστά μάτια! Η επιτυχία του concept, η αγάπη του κόσμου και η ανάδειξη της αναγκαιότητας για περισσότερα Switch Stores, έχουν οδηγήσει στην παρουσία ήδη 6 καταστημάτων του δικτύου και με το έβδομο να είναι προ των πυλών!

Λόγω της ποικιλίας υπηρεσιών που καλύπτει, τα Switch Stores έχουν υψηλή αποδοτικότητα σε πωλήσεις και σε παροχή υπηρεσιών ήδη από την πρώτη κιόλας ημέρα. Παράλληλα, τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα σε συνδυασμό με την προσιτή επένδυση, δίνουν τη δυνατότητα στον συνεργάτη franchisee να επιτύχει ταχεία απόσβεση της αρχικής του επένδυσης μέσα σε μόλις έναν χρόνο. Κατά συνέπεια, δίνεται η δυνατότητα για τον νέο συνεργάτη franchisee επανεπενδύσει στο σύστημα franchise Switch Stores και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για multi-unit franchisee.

Συμπερασματικά, η επιχειρηματική πρόταση των Switch Stores συνδυάζει ένα έξυπνο και προσοδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο που ακολουθείται από μια προσιτή επένδυση υψηλών αποδόσεων, χαμηλά λειτουργικά έξοδα, σταθερό και πιστό πελατολόγιο και ταχεία απόσβεση αρχικής επένδυσης. Ο νέος συνεργάτης καινοτομεί και ξεχωρίζει στον χώρο της ενέργειας με ένα μοναδικό και αγαπητό concept.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

SWITCH STORES

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ