Αρχική Νέα Switch Stores: Χαμηλή επένδυση υψηλών αποδόσεων!

Switch Stores: Χαμηλή επένδυση υψηλών αποδόσεων!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με την επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει το Switch Stores ο συνεργάτης franchisee κάνει μια ομαλή μετάβαση στην επιχειρηματικότητα και γίνεται μέλος μιας πολύ δυναμικής ομάδας με ισχυρή και εδραιωμένη παρουσία στον χώρο της ενέργειας, της τεχνολογίας και των υπηρεσιών.

Τα Switch Stores δίνουν τη δυνατότητα στον νέο συνεργάτη, με μια χαμηλή επένδυση να εισέλθει στον απαιτητικό και διαρκώς εξελισσόμενο χώρο της ενέργειας με ένα πολύ δυναμικό concept το οποίο διεισδύει εύκολα και αποτελεσματικά στην τοπική αγορά. Η ενέργεια, που αποτελεί και το «backbone» της εταιρείας, είναι μια αγορά που ήταν, είναι και θα είναι πρωταγωνίστρια σε κάθε περίοδο και φυσικά, πολύ προσοδοφόρα.

Στοχεύοντας στην άμεση επίλυση των αναγκών του πελατολογίου που έχουν να κάνουν με τον τομέα της ενέργειας, της τεχνολογίας και των υπηρεσιών, τα Switch Stores, παρέχουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση με πελατοκεντρική προσέγγιση ώστε ο κάθε πελάτης να λάβει ακριβώς αυτό που του ταιριάζει. Γι’ αυτό και διαθέτει μια πολύ ισχυρή βάση πελατολογίου που εμπιστεύεται την έμπειρη ομάδα του με κλειστά μάτια! Η επιτυχία του concept, η αγάπη του κόσμου και η ανάδειξη της αναγκαιότητας για περισσότερα Switch Stores, έχουν οδηγήσει στην παρουσία ήδη 6 καταστημάτων του δικτύου και με το έβδομο να είναι προ των πυλών!

Ο συνεργάτης franchisee στο επίκεντρο

Λόγω της ποικιλίας υπηρεσιών που καλύπτει, τα Switch Stores έχουν υψηλή αποδοτικότητα σε πωλήσεις και σε παροχή υπηρεσιών ήδη από την πρώτη κιόλας ημέρα. Παράλληλα, τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα σε συνδυασμό με την προσιτή επένδυση, δίνουν τη δυνατότητα στον συνεργάτη franchisee να επιτύχει ταχεία απόσβεση της αρχικής του επένδυσης μέσα σε μόλις έναν χρόνο, έχοντας έτσι την ευκαιρία, να προβεί άμεσα σε μια επανεπένδυση με ακόμα ένα Switch Stores.

Επιπλέον, ο συνεργάτης franchisee δεν χρειάζεται να έχει κάποια προϋπηρεσία στον χώρο της ενέργειας και της τεχνολογίας. Η ομάδα των Switch Stores παρέχει ένα πλήρες σύστημα εκπαίδευσης τόσο στον franchisee όσο και στο προσωπικό που θα απαρτίζει το κατάστημά του, ώστε να μπορεί αυτό να λειτουργήσει με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Ο νέος συνεργάτης, παίρνει πολύτιμη γνώση και πληροφορίες για τον χώρο της ενέργειας που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν πολύ δύσκολο να λάβει. Η ομάδα των Switch Stores είναι δίπλα στον συνεργάτη και του παρέχει συνεχή υποστήριξη για οτιδήποτε χρειαστεί. Το δίκτυο καταστημάτων Switch Stores συνιστούν μια «οικογένεια» ενέργειας και υπηρεσιών, στην οποία ο ένα βοηθά τον άλλον για τη συνεχή εξέλιξη και ανάδειξη του concept.

Συμπερασματικά, η επιχειρηματική πρόταση των Switch Stores αποτελεί μια επενδυτική ευκαιρία καθώς προσαρμόζεται άμεσα στην τοπική αγορά αλλά και στην ταυτότητα του ίδιου του franchisee. Με τη συνεχή εξέλιξη των καταστημάτων του δικτύου και στην υποστήριξη όλης της ομάδας, τα Switch Stores συνιστούν το μέλλον της επιχειρηματικότητας καθώς, διεισδύουν σε πολύ δυναμικές αγορές με ένα concept υψηλών αποδόσεων από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

SWITCH STORES

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ