Αρχική Νέα Street Wok: Αναπτύσσει το δίκτυό του για πρώτη φορά με το σύστημα franchise
Street Wok: Αναπτύσσει το δίκτυό του για πρώτη φορά με το σύστημα franchise

Street Wok: Αναπτύσσει το δίκτυό του για πρώτη φορά με το σύστημα franchise

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Street Wok, το δημοφιλές street Asian concept, αναπτύσσεται για πρώτη φορά με το σύστημα franchise. Αποτελεί το πρώτο αυθεντικό concept που εισήγαγε το street Asian φαγητό στην Ελλάδα.

Το Street Wok διαγράφει μια επιτυχημένη, εδραιωμένη και αναπτυσσόμενη διαχρονικά πορεία 11 ετών, με 7 εταιρικά καταστήματα – σημεία υψηλής προβολής στην Αθήνα.

Το ιδιαίτερο concept του Street Wok το οποίο διαθέτει ισχυρή ταυτότητα και ενεργή κοινότητα πελατών, συνιστά μια κερδοφόρα επιχειρηματική πρόταση με προσιτή επένδυση, καθώς για πρώτη φορά αναπτύσσεται μέσω του συστήματος franchise.

street wok franchise asian

Πώς αναπτύσσεται το Street Wok με το σύστημα franchise

Απευθύνεται σε δύο αγορές που μεγαλώνουν σε διεθνές επίπεδο, τόσο αυτή του street food και της ethnic κουζίνας, όσο κι εν προκειμένω, διεισδύει πλέον το Street Wok με νέα εργαλεία και στο delivery μέσω online aggregators. Πρόκειται για αγορές υψηλής εμπορικότητας.

Εκπροσωπεί ένα concept που συνεχώς εξελίσσεται, με νέες signature συνταγές έχει κερδίσει γευστικά την κοινότητα των Wokers, προσφέροντάς τους καινούριες αυθεντικές Asian street food εμπειρίες. Το Wοκ δεν αποτελεί απλώς μια μέθοδο παρασκευής, αλλά αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη κουλτούρα αυτοφροντίδας, που έχει να κάνει με την ποιότητα φαγητού που επιλέγει ο καταναλωτής, μια στάση σεβασμού απέναντι στην πρώτη ύλη που προσφέρει η φύση, αλλά και μια ευκαιρία για ένα νοερό εξωτικό ταξίδι στη μακρινή ανατολή.

street wok franchise asian

Τρεις τύποι καταστημάτων στο δίκτυο του Street Wok

Με βάση το concept του, το Street Wok αναπτύσσεται με 3 διαφορετικά format καταστημάτων δίνοντας την δυνατότητα προσαρμογής στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους εξής τύπους καταστημάτων, το Street Wok Flagship, το Street Wok Regional και το Street Wok Experience.

Είναι ιδανική περίπτωση για εφαρμογή σε τουριστικές αγορές, καθώς και περιφερειακές αγορές και φοιτητουπόλεις με τους τρεις τύπους καταστημάτων που έχει τη δυνατότητα να αναπτύσσεται. Το Street Wok αποτελεί μια προσιτή επένδυση με ελκυστική σχέση επένδυσης-απόδοσης.

Παρέχει στον franchisee συνεχή υποστήριξη, τον εξοπλίζει με την απαιτούμενη τεχνογνωσία, ενώ προσφέρει τα εχέγγυα μιας διαχρονικής επένδυσης που βασίζεται σε ένα απλό και ευέλικτο λειτουργικό μοντέλο υψηλής παραγωγικότητας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


STREET WOK

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ