Αρχική Νέα Στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης το νέο κατάστημα της Pizza Fan!

Στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης το νέο κατάστημα της Pizza Fan!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ένα νέο κατάστημα Pizza Fan άνοιξε στον Εύοσμο στις 19 Ιανουαρίου, στη διεύθυνση Νοταρά 77, φέρνοντας λαχταριστές γεύσεις σε μια ακόμα περιοχή της Θεσσαλονίκης. Τα καταστήματα Pizza Fan στη Θεσσαλονίκη είναι πλέον 5 και βρίσκονται στο κέντρο, στη Νεάπολη, την Καλαμαριά, την Πυλαία και τώρα στον Εύοσμο.

Mέσα στο 2021 άνοιξαν πολλά νέα καταστήματα, δημιουργήθηκε νέα εταιρική ταυτότητα και ολοκληρώθηκε το rebranding του δικτύου με αποτέλεσμα η Pizza Fan να έχει καθιερώσει μια σύγχρονη ελκυστική εικόνα για το brand της και να έχει αναβαθμίσει την εμπειρία για τον πελάτη στο κατάστημα και online.

Παράλληλα, έχει γίνει μια μεγάλη σειρά μετεγκαταστάσεων καταστημάτων στα πιο κεντρικά σημεία πανελλαδικά που έδωσε τη δυνατότητα σε όλους να μπορούν να αγοράσουν ακόμα φτηνότερα με ειδικές προσφορές για παραλαβή από το κατάστημα. Με 25 χρόνια ιστορίας η Pizza Fan είναι σήμερα η No1 εταιρεία pizza delivery με 85 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

pizza fan

Ηγέτης και στο franchising

H Pizza Fan κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της εστίασης που ακόμα και τις ιδιαίτερες συνθήκες των τελευταίων ετών, η εταιρεία παρουσίασε εξαιρετικά αποτελέσματα στηρίζοντας ουσιαστικά τους συνεργάτες/ franchisees της. Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, διαθέτοντας ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό concept που έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά του, δημιουργεί μοναδικές ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης στον χώρο της εστίασης.

Άποψη της εταιρείας είναι ότι κάθε μοντέλο που εστιάζεται στον άνθρωπο μπορεί να πετύχει όταν αφουγκράζεται τις πραγματικές του ανάγκες και μιλάει τη δική του γλώσσα.  Ίσως αυτό είναι και ένα μήνυμα που δείχνει το δρόμο για το μέλλον των επιχειρήσεων σε ένα πιο ανθρώπινο μάρκετινγκ, σε έναν κόσμο που κάποιος νοιάζεται. Για το σύνολο των επιχειρησιακών λειτουργιών, τόσο σε επίπεδο concept κι αγοραστικής εμπειρίας, όσο και επιχειρηματικού μοντέλου, η Pizza Fan αναδείχθηκε ως GOLD WINNER Driving Growth and Innovation στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

PIZZA FAN

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ