Αρχική Νέα Στον δυναμικό κλάδο του home care με την υπογραφή της BIOAXIS Homecare

Στον δυναμικό κλάδο του home care με την υπογραφή της BIOAXIS Homecare

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Αν είστε έτοιμοι να επενδύσετε σε έναν κλάδο ταχέως αναπτυσσόμενο με απεριόριστες προοπτικές ανάπτυξης, τότε η BIOAXIS Homecare είναι αυτό που ζητάτε. Με μια έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων και πιστοποιημένων συνεργατών, προηγμένες τεχνολογίες και μακρά εμπειρία, η εταιρεία επενδύει στην πιο υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών με αξιοπιστία, αφοσίωση και ενσυναίσθηση.

1. Μια αγορά «με ψυχή»

Επενδύοντας στο homecare δεν φέρνετε μόνο κέρδη στην επιχείρησή σας και τη ζωή σας αλλά και αγάπη. Με την BIOAXIS Homecare έχετε την ευκαιρία να φέρετε την αλλαγή στις ζωές των γύρω σας, είτε αυτοί είναι ηλικιωμένοι, είτε ασθενείς, είτε συγγενείς αυτών και η δουλειά σας να έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία σας.

2. Η ανάγκη για home care διαρκώς μεγαλώνει

Στην Ελλάδα σήμερα, πάνω από 600.000 νοικοκυριά έχουν τουλάχιστον ένα άτομο με προβλήματα υγείας, από τα οποία το 12% χρησιμοποιεί επαγγελματική βοήθεια, σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία.  Σε μια αγορά που οι ανάγκες για υπηρεσίες υγείας συνεχώς αυξάνονται, ο κλάδος του homecare αποτελεί την πιο δυναμική πρόταση στον χώρο του franchising και η BIOAXIS Homecare με τη στήριξη της BIOAXIS Healthcare και εμπειρία ετών, αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο concept στις υπηρεσίες home care..

3. Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία

Μπορεί μια προηγούμενη εμπειρία στο χώρο να είναι σημαντικό προσόν, αλλά ο κλάδος του home care είναι η τέλεια επιλογή για κάθε franchisee που θέλει να προσφέρει κοινωνικό έργο και να κάνει τους γύρω του χαρούμενους. Για την διαχείριση της BIOAXIS Homecare δεν χρειάζονται ιατρικές γνώσεις αλλά ικανότητες διαχείρισης ανθρώπου δυναμικού και ηγετικές ικανότητες και να μοιράζεται το πάθος και την ενσυναίσθηση των συνεργατών της.

4. Ατελείωτες προοπτικές ανάπτυξης

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε μια ομάδα, είτε να ικανοποιήσετε τις αλτρουιστικές σας επιθυμίες είτε και τα δύο, υπάρχει χώρος για όλα!

Οι συνεργάτες της BIOAXIS Homecare που ωθούνται από την δημιουργικότητα και το πάθος τους έχουν μοναδικές ευκαιρίες για εξέλιξη σε κάθε τους βήμα. Ξεκινώντας με χαμηλό ύψος επένδυσης και μια μικρή ομάδα συνεργατών, μπορείτε στη συνέχεια να επεκταθείτε σε πολλαπλά σημεία, πάντα με τη στήριξη ενός μεγάλου και ισχυρού ομίλου.

5. Στο πλευρό της κοινότητάς σας

Οι franchisees της BIOAXIS Homecare, ως άνθρωποι που αγαπούν την επικοινωνία και την επαφή, έχουν έναν επιπλέον λόγο να είναι δίπλα στους συνανθρώπους τους.  Συζητώντας και γνωρίζοντας νέο κόσμο, όχι μόνο προωθείτε την εταιρεία σας με τον καλύτερο τρόπο αλλά νιώθετε το ίδιο καλά με όταν κάνετε την δουλειά σας. Με την BIOAXIS Homecare, έχετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος σε τοπικές εκδηλώσεις και να στηρίξετε την κοινότητά σας, γνωρίζοντας τους γύρω σας και προσφέροντας με πολλούς τρόπους.

6. Το Home care είναι το παρόν και το μέλλον

Σκεφθείτε τι θα θέλατε εσείς εάν χρειαζόσασταν βοήθεια μετά από ένα ατύχημα ή αν με το πέρασμα του χρόνου είχατε περιορισμένες δυνατότητες να υποστηρίξετε τον εαυτό σας. Θα προτιμούσατε να είστε σε ένα νοσοκομείο ή στο άνετο σπίτι σας; Σίγουρα θα προτιμούσατε το δεύτερο, όπως και όλοι. Κι αυτό δεν θα αλλάξει, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γι΄αυτό, τώρα είναι μια μοναδική ευκαιρία να αξιοποιήσετε την ανάγκη της αγοράς για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φροντίδας, με την υποστήριξη της δυναμική αναπτυσσόμενη BIOAXIS Homecare.

Για να δείτε την πρόταση franchise της BIOAXIS Homecare, πατήστε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ