Αρχική Νέα Στον «αέρα» η νέα διαφημιστική τηλεοπτική καμπάνια της Beat Snack & Coffee

Στον «αέρα» η νέα διαφημιστική τηλεοπτική καμπάνια της Beat Snack & Coffee

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Νέα καμπάνια έχει ξεκινήσει η αλυσίδα Beat Snack & Coffee την οποία δημιούργησε η διαφημιστική εταιρεία Unusual σε παραγωγή Parasol. Η καμπάνια έχει τίτλο Follow the BEAT και προβάλει μια μοναδική Προσφορά «ΚΡΕΠΑ 1+1 ΔΩΡΟ»!

Στο σποτ ο πρωταγωνιστής ακολουθεί τον παλμό του ΒΕΑΤ κάθε πρωί που θέλει να πιει καφέ, κάθε μεσημέρι που θέλει να κάνει διάλειμμα και κάθε βράδυ που βγαίνει για να διασκεδάσει, απολαμβάνοντας εκλεκτά ροφήματα και φαγητό! Ταυτόχρονα προβάλλεται η νέα προωθητική ενέργεια «ΚΡΕΠΑ 1+1» που θα τρέξει στο σύνολο του δικτύου καταστημάτων για περιορισμένο χρονικό διάστημα (έως 14/03/23). Η καμπάνια θα προβληθεί σε τηλεόραση αλλά και στο διαδικτυακό περιβάλλον και εγκαινιάζει μια νέα εποχή.

Η αλυσίδα ΒΕΑΤ είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 2009 διαγράφοντας μια επιτυχημένη διαδρομή στον χώρο της εστίασης. Πρόκειται για μια διαφοροποιημένη πρόταση στην αγορά, που προσφέρει στους καταναλωτές μια ευρεία γκάμα προϊόντων άριστης ποιότητας και γεύσης, όλο το 24ωρο σε συνδυασμό πάντα με μια ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική. Τα ΒΕΑΤ καλύπτουν όλες τις περιστάσεις κατανάλωσης (πρωινή, μεσημβρινή, νυχτερινή και μεταμεσονύχτια) και προσφέρουν καφέ, ροφήματα, ζύμες & πίτες, σάντουιτς, burgers, κρέπες αλλά και γεύματα σε ένα μοντέρνο, σύγχρονο και οικείο περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BEAT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ