Αρχική Νέα Στο «Ζήσης – Ψαράκι στο Χωνάκι το street food συναντά την ελληνική παράδοση

Στο «Ζήσης – Ψαράκι στο Χωνάκι το street food συναντά την ελληνική παράδοση

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το «Ζήσης – Ψαράκι στο Χωνάκι» καινοτομεί και κάνει το ψάρι προσιτό για όλους, ιδιαίτερα για τη νεολαία, μεταφέροντάς μας με σεβασμό, την παράδοση ετών! Τώρα, μικροί και μεγάλοι, φοιτητές, εργαζόμενοι, παρέες, οικογένειες με παιδιά απολαμβάνουν ψαρολιχουδιές σε παιχνιδιάρικες συσκευασίες πάντα σε προσιτές τιμές!

zisis-psaraki-sto-xonaki-franchising

Ταξίδι στo Αιγαίο

Εισερχόμενος στο «Ζήσης – Ψαράκι στο Χωνάκι», σε διαπερνά μία αιγαιοπελαγίτικη αύρα. Στο κατάστημα κυριαρχεί το λευκό χρώμα, αφήνοντας στον πελάτη μία αίσθηση αγνότητας και καθαρότητας το οποίο σε συνδυασμό με τις μπλε αποχρώσεις, μας μεταφέρει σε αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς. Θαλασσινά και λαχταριστοί ψαρομεζέδες μας «σπάνε τη μύτη» και μας καλούν να τα γευτούμε! Όλα στο «Ζήσης – Ψαράκι στο Χωνάκι» θυμίζουν καλοκαίρι και μας μεταφέρουν στον Αιγαίο!

zisis-psaraki-sto-xonaki-street-food

Ένα ψαράκι για σένα

Ο υποψήφιος συνεργάτης – franchisee που θα αποκτήσει το δικό του «Ζήσης – Ψαράκι στο Χωνάκι» δραστηριοποιείται στην κατηγορία του street food, η οποία γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Και τι σημαίνει street food; Φαγητό που το βρίσκεις εύκολα, φτιάχνεται μπροστά στα μάτια σου και το απολαμβάνεις στο χέρι!

zisis-psaraki-sto-xonaki-katastima

Η συνεργασία με το «Ζήσης – Ψαράκι στο Χωνάκι» εξασφαλίζει μεταξύ άλλων:

  • Πρωτότυπο συνδυασμό εστιατορίου, delivery και take – away μοναδικό στο συγκεκριμένο είδος σίτισης
  • Υποστήριξη κατά τον σχεδιασμό και διαμόρφωση του καταστήματος
  • Σταθερή τροφοδοσία

Επιπλέον, ο franchisee δεν χρειάζεται να διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις κουζίνας. Η έμπειρη ομάδα του «Ζήσης – Ψαράκι στο Χωνάκι», μέσα από ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα 2 εβδομάδων, του μεταφέρει όλη την τεχνογνωσία τόσο στον τρόπο ψησίματος και παρασκευής των πιάτων, όσο και στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Στόχος, κάθε νέο μέλος του δικτύου να είναι εξίσου αποδοτικό, όσο τα εταιρικά καταστήματα, τα οποία αγαπήθηκαν από το κοινό για την ποιότητα και τη φιλική εξυπηρέτηση που προσφέρουν.

zisis-psaraki-sto-xonaki-franchise

Με ένα μοντέλο franchise που προσαρμόζεται σε κάθε αγορά, το «Ζήσης – Ψαράκι στο Χωνάκι»  μπορεί να υλοποιηθεί σε μεγάλα ή και πιο μικρά καταστήματα, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περιοχής.

Για το δικό σου «Ζήσης – Ψαράκι στο Χωνάκι», μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ