Αρχική Νέα Στο THE BIG KAHUNA το ανατρεπτικό συναντά την ποιότητα

Στο THE BIG KAHUNA το ανατρεπτικό συναντά την ποιότητα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τι ζητάει σήμερα το κοινό από ένα concept εστίασης; Μια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία που χαρακτηρίζεται από ποιότητα. Και το THE BIG KAHUNA , το πιο ανατρεπτικό street concept της πόλης, έχει επιτύχει να αφήσει το δικό του ποιοτικό αποτύπωμα στον χώρο του fast food.

Γιατί το THE BIG KAHUNA δεν σερβίρει απλώς εξωτικές γεύσεις. Δημιουργεί εμπειρίες που ταξιδεύουν τον επισκέπτη σε μέρη τροπικά και του δίνουν να καταλάβει ότι σε αυτό το κατάστημα έχει δουλέψει μια μεγάλη ομάδα ατόμων ώστε αυτός να περάσει καλά.

Φυσικά, τον πρώτο λόγο έχει πάντα το φαγητό. Εξωτικά burgers με κροκόδειλο, στρουθοκάμηλο ή αστακό, σάλτσες και λαχανικά από τη Τζαμάικα, τη Λατινική Αμερική και άλλα μέρη μακρινά, και άλλα «ανορθόδοξα» και σπάνια υλικά συνθέτουν τη γευστική πανδαισία του THE BIG KAHUNA.

Και μπορεί όλα τα παραπάνω να μοιάζουν απίστευτα, αλλά το δίκτυο φροντίζει να εξασφαλίζει πάντα πληρότητα και ποιότητα. Άλλωστε, στην ανάδειξη ενός τόσο ξεχωριστού concept μόνο τα καλύτερα προϊόντα θα μπορούσαν να πρωταγωνιστήσουν.

Ο κ. Στέφανος Στεφανίδης, συνιδιοκτήτης του THE BIG KAHUNA τονίζει: «το μοντέλο του δικτύου είναι δομημένο έτσι ώστε να εξασφαλίζει τόσο στους πελάτες όσο και στους franchisees ασφάλεια και ποιότητα. Η ομάδα του THE BIG KAHUNA έχει συμβάσεις εμπιστευτικότητας με εγκεκριμένους προμηθευτές, ώστε ότι φτάνει στα καταστήματα να είναι εξαιρετικής ποιότητας και στο καλύτερο δυνατό κόστος της αγοράς. Επίσης, όλα τα παρασκευαστήρια έχουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και κάνουμε τακτικούς ελέγχους και στα παρασκευαστήρια και στα μαγαζιά. Για εμάς, το τελικό προιόν πρέπει πάντα να είναι ποιοτικό και ανάλογο του brand».

Η ποιότητα φυσικά δεν αρκεί να είναι μόνο προϊοντική για να κερδίσει τον σύγχρονο καταναλωτή. Θα πρέπει να είναι μια λέξη που χαρακτηρίζει τη συνολική εμπειρία κάθε επίσκεψης. Το THE BIG KAHUNA το επισκέπτονται κοινά κάθε ηλικίας, τόσο για να γευτούν τις «προβοκατόρικες» συνταγές της κουζίνας όσο και για να ταξιδέψουν σε μέρη εξωτικά μέσα από τη διακόσμηση, τη μουσική, το packaging και την εξυπηρέτηση. Χάρη στην επένδυση της εταιρείας σε όλα τα παραπάνω, ο καταναλωτής νιώθει ότι μεταφέρεται σε μια παραλιακή καντίνα όπου ξαποσταίνουν οι surfers και για όση ώρα βρίσκεται στο κατάστημα αναγνωρίζει ότι βρίσκεται σε έναν χώρο που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Αναλυτικά εγχειρίδια, συνταγολόγια και συστηματικοί έλεγχοι καθώς επίσης και η επιλογή των κατάλληλων συνεργατών συνθέτουν την ολοκληρωμένη και ανώτερη εμπειρία THE BIG KAHUNA που αγαπάει και προτιμάει καθημερινά το κοινό.  Με γνώμονα την τελική εικόνα που αποκομίζει ο καταναλωτής, η THE BIG KAHUNA  εξασφαλίζει μια ενιαία ποιοτική εικόνα για όλα τα καταστήματά της και η οποία έχει γίνει σήμα κατατεθέν του δικτύου.

Με ισχυρό branding, σαφή προσανατολισμό και προσοχή στη λεπτομέρεια, το THE BIG KAHUNA φέρνει umami γεύσεις στο κέντρο της πόλης, γρήγορα, ποιοτικά και οικονομικά, συνδυάζοντας τα πιο εξωτικά street food του κόσμου με ένα περιβάλλον fun και μοναδικό.

Εάν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις το δικό σου ξεχωριστό THE BIG KAHUNA, δες εδώ την πρόταση franchise .

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ