Αρχική Νέα «Στο Stegno νιώθω από την πρώτη στιγμή ασφαλής»

«Στο Stegno νιώθω από την πρώτη στιγμή ασφαλής»

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η αλυσίδα Stegno, με πάνω από 40 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς το σχεδιασμό του επενδυτικού της πλάνου έχοντας ως στόχο τη δυναμική ανάπτυξη της επιχείρησης στη Βόρεια Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια του επιτυχημένου ανοίγματος στα Νέα Μουδανιά της Χαλκιδικής, το Stegno επεκτείνεται εντός του Δεκεμβρίου στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Μαρτίου.

Η franchisee του καταστήματος, Βασιλική Παπάζογλου, μίλησε για το πρώτο σημείο του δικτύου Stegno στη συμπρωτεύουσα, τονίζοντας αρχικά ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την υποστήριξη που παρέχει η ομάδα του Stegno. «Είναι γεγονός ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη από το επίπεδο υποστήριξης από όλη την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα βγει και προς τα έξω, με το άνοιγμα του καταστήματος», εξηγεί χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Υπάρχει μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και νιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα οικογενειακό περιβάλλον, όπου με φροντίζουν. Υπολογίζουν και το τελευταίο δικό μου ευρώ σαν να είναι δικό τους».

Επιπλέον η κυρία Παπάζογλου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ένιωσε ασφαλής από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι διαδικασίες ανοίγματος του νέου καταστήματος. «Νιώθω ασφάλεια με την ομάδα του Stegno σε πολλαπλά επίπεδα. Ξεχωρίζει για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η εκπαίδευση, η μεταφορά της τεχνογνωσίας και ταυτόχρονα παρέχει την υποστήριξη που απαιτείται. Μπορώ να πω, πως την χαρακτηρίζει η αμεσότητα και ήδη, πριν ανοίξω το πρώτο κατάστημα, σκέφτομαι την επόμενη ημέρα με το άνοιγμα ενός δεύτερου», αναφέρει σχετικά.

Ολοκληρωμένη πρόταση, με ισχυρό brand

Η ολοένα και μεγαλύτερη αύξηση του δικτύου της επιχείρησης βασίζεται στην επιτυχία του concept,  αλλά και στις σχέσεις εμπιστοσύνης που υπάρχουν με τους συνεργάτες. Το Stegno αποτελεί μια ασφαλής επένδυση που εξασφαλίζει  στον franchisee τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθεί σε μια αγορά με συνεχή αυξανόμενη ζήτηση. Αφορά μια ολοκληρωμένη πρόταση με ισχυρό brand και με την μητρική εταιρεία να βρίσκεται από την αρχή δίπλα στο νέο συνεργάτη.

Ακόμα ένας σημαντικό όφελος που μπορεί να αποκομίσει, εξάλλου, ο franchisee από τη συμμετοχή του στο δίκτυο του Stegno, είναι η ισορροπημένη καθημερινότητα. Υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα να επιτύχει τους επιχειρηματικούς του στόχους διατηρώντας παράλληλα την ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής.

Η αλυσίδα Stegno τιμήθηκε με το βραβείο «Family Friendly Franchise» στα The Franchise Success Awards 2022, καθώς σέβεται και στηρίζει την έννοια της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

STEGNO

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ