Αρχική Νέα «Στο Stegno με κέρδισε το οικογενειακό περιβάλλον»

«Στο Stegno με κέρδισε το οικογενειακό περιβάλλον»

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Την επιχειρηματική πρόταση που μπορεί να την αλλάξει τη ζωή, αναγνώρισε στο Stegno η Βασιλική Παπάζογλου. Η συνεργάτης – franchisee του καταστήματος της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, είχε μια σημαντική και πολύχρονη επαγγελματική διαδρομή, πρώτα στον τραπεζικό κλάδο και στη συνέχεια σε εταιρείες που εξειδικεύονται στον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Για τους λόγους που επέλεξε το Stegno, την εκπαίδευση που λαμβάνει από την μητρική εταιρεία, αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια, μίλησε η κα Παπάζογλου στο FRANCHISE SUCCESS.

Ποιοι ήταν οι βασικοί λόγοι που σας οδήγησαν να συνεργαστείτε με το δίκτυο Stegno;

Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκα πλήρως από τα στελέχη της εταιρίας για το όραμα της Stegno. Δεν υπήρξαν στεγανά. O επαγγελματισμός τους, η ανθρωποκεντρική προσέγγιση τους, η ασφάλεια και το οικογενειακό περιβάλλον που ένιωσα, με οδήγησαν στο να λάβω την απόφαση αυτή. Πρόκειται για μια «δοκιμασμένη» συνταγή, όπου χαρακτηρίζεται από την πετυχημένη μεταφορά της τεχνογνωσίας. Θεωρώ επίσης πως ήταν πολύ σημαντική και η συμβολή της THE FRANCHISE CO. Διαπίστωσε αμέσως, από το προφίλ μου, τι ήθελα ακριβώς να κάνω και με συμβούλεψε κατάλληλα προκειμένου να πάρω τη σωστή απόφαση.

stegno

Από ποια στοιχεία χαρακτηρίζεται η εκπαίδευση που λάβατε ως νέα franchisee; Πώς θα συνεχιστεί κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργείας του καταστήματος;

Η παρουσία έμπειρων στελεχών μας δημιούργησε εξαρχής ένα αίσθημα ασφάλειας και έκανε την εκπαίδευση μας απλή και τεχνικά κατανοητή, παρόλο που η διαδικασία θεωρείται δύσκολη. Μας πρόσφερε εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη σε ένα αντικείμενο που δεν είχαμε καμία εμπειρία. Με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό γίναμε τεχνικά αυτάρκεις σε σύντομο διάστημα. Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η πληρότητα της εκπαίδευσης, η οποία πέρα από το τεχνικό κομμάτι έδινε έμφαση σε τομείς όπως η φιλοσοφία της εταιρίας, η προσέγγιση των αναγκών των πελατών, η σωστή διαχείριση κάθε είδους καταστάσεων κλπ. Ένα πακέτο πλήρες και οργανωμένο που δεν αφήνει κενά. Και βέβαια η παρουσία στελεχών της εταιρίας για 2 εβδομάδες μαζί μας σε κατάσταση on the job training. Είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία και όποτε χρειαστεί είναι εκεί για μας. Πραγματοποιούνται συνεχώς και σε τακτά χρονικά διαστήματα επισκέψεις στελεχών στο κατάστημα.

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;

Στοχεύουμε στο να φτάσει το κατάστημα στο επίπεδο που του αξίζει και αναμένουμε όλοι, με την προσπάθεια μας, να ξεκινήσουμε και δεύτερο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Η συνεργασία με το Stegno χαρακτηρίζεται, άλλωστε, άψογη και υποδειγματική, καθώς υπάρχει αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης. Θα πρότεινα, χωρίς δεύτερη σκέψη, σε κάποιον να γίνει μέρος του δικτύου.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

STEGNO

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ