Αρχική Νέα Στο Nicosia Mall της Λευκωσίας το νέο Coffee Berry

Στο Nicosia Mall της Λευκωσίας το νέο Coffee Berry

σύνταξη magazine
0 σχόλια

To δημοφιλές δίκτυο Coffee Berry με την εντυπωσιακή ανάπτυξη συνεχίζει να επεκτείνεται και στην Κύπρο, καλωσορίζοντας ένα ακόμη νέο κατάστημα. Ο εκπρόσωπος του 3rd wave coffee movement “έκλεισε” μια σημαντική θέση ανάμεσα στα brands του πολυαναμενόμενου Nicosia Mall που θα ανοίξει τις πόρτες του έως το τέλος του 2018.

 coffeeberry.goudi2

Οι εργασίες για την ολοκλήρωση του πολυαναμενόμενου Nicosia Mall εντείνονται ενώ η μοναδική εμπειρία που θα προσφέρει αποκαλύπτεται σταδιακά, καθώς ο κατάλογος από τα μεγάλα brands που θα στεγάζονται στους χώρους του μεγαλώνει. Στο Nicosia Mall τα Coffee Berry θα αποκτήσουν την πρώτη τους stand-alone καφετέρια στην πρωτεύουσα. Έτσι οι λάτρεις του καφέ θα μπορούν να ανακαλύψουν τις πολυάριθμες, επιλογές καφέ από όλο τον κόσμο καθώς και τη μοναδική εμπειρία Coffee Berry, η οποία βασίζεται στη  φιλοσοφία του «Third Wave Coffee» και στην εξειδικευμένη τεχνογνωσία.

 COFFEE.BERRY 7

To δίκτυο της Coffee Berry ξεκίνησε την ανάπτυξη του στην Κύπρο το 2016, μετρώντας σήμερα πάνω από 40 καταστήματα σε σημαντικές τοποθεσίες της αγοράς.

Καινοτομώντας με το μοναδικό product mix που προσφέρει και την συνολική εμπειρία που αποκομίζει ο καταναλωτής, η Coffee Berry αποτελεί ένα αποδοτικό επιχειρηματικό μοντέλο. Με σύγχρονα μέσα παραγωγής, υψηλή τεχνογνωσία και 4 υπερσύγχρονους τύπους καταστημάτος ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε αγοράς,αποτελεί ένα franchising υψηλών προδιαγραφών, φτιαγμένο για την επιτυχία.

 

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ