Αρχική Νέα Στο Mon Kooloor o επισκέπτης γίνεται μέρος της εμπειρίας!

Στο Mon Kooloor o επισκέπτης γίνεται μέρος της εμπειρίας!

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Το Mon Kooloor δεν είναι τυχαία η πρώτη αλυσίδα κουλουριών και καφέ στην Ελλάδα. Εκτός από την πλούσια γκάμα προιόντων, προσφέρει στον επισκέπτη μια μοναδική in store εμπειρία. Ο πελάτης μέσω από μία βιωματική διαδικασία ανοιχτού παρασκευαστηρίου έρχεται καθημερινά σε επαφή με την παράδοση, την αυθεντικότητα, την φρεσκάδα του καθημερινού ζυμώματος, το μεράκι για κάθε νέα συνταγή, για κάθε νέο προϊόν.

Διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές, ενός αποδοτικού, ολοκληρωμένου συστήματος franchise. Με γνώμονα τη συνέχιση της παράδοσης, η Mon Kοοlοοr έχει εξελίξει τις αποκλειστικές συνταγές που έχει κληρονομήσει από τον παππού και τον πατέρα της οικογένειας, μετατρέποντας το παραδοσιακό σνακ σε μοντέρνα υπόθεση.

mokooloor serres 4

Η συνταγή επιτυχίας του Μon Kοοlοοr

Κάθε στιγμή της ημέρας, τα καταστήματα Mon Kοοlοοr είναι γεμάτα κόσμο. Ουρές από κόσμο, που απομακρύνεται από το κατάστημα, κρατώντας πολύχρωμα κουλούρια, κουλουροκριτσίνια, μπάρες δημητριακών και κάθε λογής λιχουδιά, απολαμβάνοντας το ρόφημα, τον χυμό ή τον καφέ του. Διακρίνονται επίσης από τα αρώματα, που διαχέονται στον δρόμο, καθώς κάθε κουλούρι πλάθεται και ψήνεται εκείνη τη στιγμή, παρουσία των πελατών. Ενώ ταυτόχρονα, ξεχωρίζουν για τις χαμογελαστές παρέες που κάθονται έξω από το κατάστημα, απολαμβάνοντας κάθε ξεχωριστή λιχουδιά και κάθε απολαυστικό ρόφημα.

mokooloor serres 15

Επαναληψιμότητα και υψηλή μέση απόδειξη

Με value for money προϊόντα η αλυσίδα franchise Mon Kοοlοοr καλύπτει την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου της πόλης για ένα γεύμα γρήγορο, φρέσκο και οικονομικό. Παιδιά, εργαζόμενοι, φοιτητές, οικογένειες, όλοι επιλέγουν το Mon Kοοlοοr για κάθε ώρα της ημέρας.

Η μέση απόδειξη των καταστημάτων franchise του Mon Kοοlοοr είναι υψηλή, καθώς διαμορφώνεται από τον συνδυασμό προϊόντων, όπως το κουλούρι και ο καφές, το sandwich, ο χυμός κ.ά. Η υψηλή μέση απόδειξη αυξάνει την κερδοφορία του franchisee, όπως και τη ρευστότητα, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των συναλλαγών πραγματοποιείται με μετρητά.

 

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ