Αρχική Νέα «Στο Kalamaki μου έχουμε εδραιωθεί και εξελισσόμαστε σε μία ιδιαίτερα απαιτητική αγορά»

«Στο Kalamaki μου έχουμε εδραιωθεί και εξελισσόμαστε σε μία ιδιαίτερα απαιτητική αγορά»

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Εδώ και 5 χρόνια, το Kalamaki μου επαναπροσδιορίζει το… εθνικό φαγητό των Ελλήνων, το σουβλάκι, καθιστώντας το κατάστημα ως τον κορυφαίο προορισμό για όλους εκείνους που αναζητούν την ποιότητα, τη νοστιμιά αλλά και την ποικιλία!

Η επιτυχία όμως δεν ήρθε καθόλου τυχαία, καθώς οι ιδρυτές του επιτυχημένου concept φροντίζουν ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε το Kalamaki μου να προσφέρει καθημερινά και όλες τις ώρες της ημέρας τα καλύτερα προϊόντα.

Όπως τονίζει στο προσεχές τεύχος του FRANCHISE SUCCESS ο συνιδρυτής, Γιώργος Καλλίθρακας, «διατηρώντας την άψογη ποιότητα των προϊόντων, τη σωστή εξυπηρέτηση αλλά και ένα μόνιμο προσωπικό, που έχει την απαραίτητη γνώση, εμπειρία και είναι έμπιστο, έχουμε καταφέρει να εξελιχθούμε αρκετά και να εδραιωθούμε σε μια ιδιαίτερα απαιτητική αγορά».

Παράλληλα, σύμφωνα με τον ίδιο, «η σωστή εξυπηρέτηση και η πιστή εφαρμογή των τάσεων της εποχής, μας κάνουν να διατηρούμαστε στην επικαιρότητα και να καλύπτουμε τα γούστα και τις ανάγκες πολλαπλών κοινών».

Αναφορικά με τα χαρακτηριστικά της συνεργασίας με τον franchisee, ο κ. Καλλίθρακας υπογραμίζει: «Αυτό που εμείς θεωρούμε άκρως σημαντικό και θα το εφαρμόσουμε και στους δικούς μας συνεργάτες είναι να υπάρχει η σωστή εκπαίδευση και υποστήριξη ενός franchisee και η πρόσβαση σε όλα τα προνόμια που έχει η επιχείρηση, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες επιτυχίας και κερδοφορίας».

Ολόκληρη η συνέντευξη θα είναι διαθέσιμη στο τεύχος 63 του FRANCHISE SUCCESS.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ