Αρχική Νέα Στο ITALUS…η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά!

Στο ITALUS…η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το καφέ ITALUS με premium και ολοκληρωμένο προιοντικό μείγμα, δημιουργεί εύκολα πιστό κοινό που θέλει να βιώνει ξανά και ξανά την εμπειρία που προσφέρει το κατάστημα. Εκτός από τις εξαιρετικές γεύσεις, το ITALUS δίνει έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια, μεγιστοποιώντας την συνολική εμπειρία.

“Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε καθημερινά στους πελάτες μας ανεπανάληπτες γευστικές αποδράσεις. Πάντοτε με έμφαση στην ποιότητα, την γεύση και την λεπτομέρεια στην παρουσίαση, που σε συνδυασμό με τον χώρο, δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία πελάτη, την ITALUS experience”, αναφέρει στο FRANCHISE SUCCESS o Ανδρέας Βαγιανός, εμπνευστής του concept.

italus franchise

Μοντέρνος σχεδιασμός και cozy διάθεση

Η ξύλινη και industrial διακόσμηση ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις του πελάτη, βυθίζοντας τον εντονότερα στην αγοραστική εμπειρία. Επίσης, η συνολική ατμόσφαιρα και αισθητική του καταστήματος  αντανακλά και υπηρετεί την ITALUS κουλτούρα.

Σύμφωνα με αυτή την κουλτούρα, ο επισκέπτης  ικανοποιεί τις ανάγκες του σε ένα οικείο χώρο. Το ITALUS προσφέρει μια προσιτή πολυτέλεια και ο κάθε επισκέπτης νιώθει ξεχωριστός. Ποιοτικές και ολόφρεσκες γευστικές λύσεις δίνουν μια νότα χαράς στον επισκέπτη. Άλλωστε, όλοι έχουμε ανάγκη από μια καθημερινή πολυτέλεια που θα μας φτιάξει την διάθεση.

italus franchise

The ITALUS experience

Το κατάστημα διαθέτει τον πιο πρωτότυπο φούρνο που μπορεί κανείς να συναντήσει. Ο τρόπος λειτουργίας του φούρνου χαρίζει ένα μοναδικό show στον επισκέπτη. Επιπλέον, του δίνει την ευκαιρία να γίνει μέρος της εμπειρίας. Βρίσκεται μπροστά σε κάθε στάδιο της παρασκευής και γίνεται αυτόπτης μάρτυρας της απαράμιλλης ποιότητας των υλικών και των αχνιστών προϊόντων.

Η ομάδα του ITALUS έχει σχεδιάσει ένα πρωτότυπο concept που μπορεί να γίνει το σημείο αναφοράς κάθε γειτονιάς και περιοχής. Επιπρόσθετα, το ITALUS αποτελεί μια ελκυστική πρόταση franchise, για όσους θέλουν να επενδύσουν στην καφεστίαση. Καθώς, διαθέτει ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μπορεί να οδηγήσει τον νέο franchisee σε μακροχρόνια επιτυχία. Πέρα από αυτό, ο νέος συνεργάτης νιώθει ασφάλεια εφόσον έχει δίπλα μου μια έμπειρη ομάδα, που βρίσκεται δίπλα του σε κάθε βήμα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ITALUS

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ