Αρχική Νέα Στο Cultivos Coffee για καφέ από κορυφαίους baristas
Στο Cultivos Coffee για καφέ από κορυφαίους baristas

Στο Cultivos Coffee για καφέ από κορυφαίους baristas

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στο Cultivos Coffee ο καταναλωτής μπορεί να απολαύσει και να προμηθευτεί κορυφαίας ποιότητας καφέ. Σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, ολοκληρώνεται μία ξεχωριστή εμπειρία με αποδέκτη τον τελικό καταναλωτή. Για να διασφαλίζεται η ποιότητα των υπηρεσιών ακολουθείται ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης που εξασφαλίζει ότι σε όλα τα καταστήματα Cultivos Coffee ο πελάτης θα εξυπηρετηθεί από κορυφαίους baristas.

Η εκπαίδευση που παρέχεται πριν την έναρξη της συνεργασίας και κατά τη διάρκεια αυτής όποτε κρίνεται αναγκαίο διασφαλίζει την ανώτερη ποιότητα στο φλιτζάνι αλλά και τη διάδοση της νέας φιλοσοφίας για τον καφέ.

Cultivos Coffee

Η εκπαίδευση των barista που στελεχώνουν τα καταστήματα Cultivos Coffee πραγματοποιείται στο SCA Premier Training Campus της taf και είναι σχεδιασμένη με βάση τα 3 επίπεδα πιστοποίησης του οργανισμού SCA (Foundation, Intermediate, Professional).

Από το φύτεμα του σπόρου έως την πρώτη καρποφορία, γνωρίζει τη διαδικασία, τα στάδια εξέλιξης, την συγκομιδή, το ταξίδι, μέχρι να φτάσει στον τελικό προορισμό.

Εισηγητές των σεμιναρίων είναι η ομάδα των barista trainers της taf, οι οποίοι μέσα από τις διακρίσεις των τελευταίων ετών σε εθνικά αλλά και παγκόσμια πρωταθλήματα καφέ παρέχουν εκπαίδευση σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Σκοπός της taf είναι η άρτια εκπαίδευση των συμμετεχόντων, η μεταφορά της ανώτερης ποιότητας του καφέ στο φλιτζάνι, τη στιγμή που γίνεται ρόφημα, και η ανάδειξη του γευστικού προφίλ του κάθε καφέ. Την εκπαίδευση έχει αναλάβει η ομάδα των barista trainers της taf, οι οποίοι, μέσα από τις διακρίσεις των τελευταίων ετών σε εθνικά αλλά και παγκόσμια πρωταθλήματα του καφέ, αποτελούν τους πρωταγωνιστές της συνολικής εμπειρίας που δέχεται ο καταναλωτής. Η εκπαίδευση που παρέχει η taf σε επίπεδο πρωταθλητισμού είναι βασικός λόγος της εξαιρετικής της φήμης, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε αγορές του εξωτερικού.

cultivos-coffee-franchise-kafestiasi

Από το φύτεμα του σπόρου έως την πρώτη καρποφορία, γνωρίζει τη διαδικασία, τα στάδια εξέλιξης, την συγκομιδή, το ταξίδι, μέχρι να φτάσει στον τελικό προορισμό. Από την αρχή έως το τέλος ακολουθεί μαζί με τον καρπό τη διαδρομή και φροντίζει για ένα προϊόν υψηλής ποιότητας το οποίο προσφέρουμε με συνέπεια έτσι ώστε να το απολαμβάνετε άρτιο κάθε ημέρα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


CULTIVOS COFFEE

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ