Αρχική Νέα Στο Brunch(s)in η αγάπη για το καλό φαγητό συναντά την καινοτομία
Στο Brunch(s)in η αγάπη για το καλό φαγητό συναντά την καινοτομία

Στο Brunch(s)in η αγάπη για το καλό φαγητό συναντά την καινοτομία

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στο ευφάνταστο μενού του Brunch(s)in θα βρούμε όλες αυτές τις συνταγές που το έκαναν να μπει στις καρδιές όσων αγαπούν το καλό φαγητό στη Θεσσαλονίκη. Τα πεντανόστιμα και ινσταγκραμικά φαγητά του, σε συνδυασμό με τη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρά του κατάφεραν να του κερδίσουν ένα πιστό κοινό, τους λεγόμενους «Brunch(s)inners».

Πιάνοντας στα χέρια του έναν κατάλογο, ο πελάτης βλέπει μια ευρεία γκάμα γλυκών και αλμυρών επιλογών. Το αυγό δεσπόζει στις συνταγές του, προσφέροντας ένα θρεπτικό και χορταστικό μείγμα. Το Brunch(s)in προσφέρει επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας και πιάνει μια μεγάλη γκάμα πελατών όλων των ηλικιών, από τουρίστες και φοιτητές έως εργαζόμενους και επισκέπτες. Ο κατάλογός δίνει έμφαση στο brunch και το ιδιαίτερα χαμηλό food cost.

Οι νέες προσθήκες

Αφουγκραζόμενο τις ανάγκες των καταναλωτών για νέες γεύσεις, δεν σταματά να φέρνει καινοτόμες συνταγές, οι οποίες είναι έτοιμες να γίνουν οι νέες αγαπημένες των «Brunch(s)inners». Η συνεχής βελτίωση βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας του Brunch(s)in, κάτι που συνεχίζει να αποδεικνύει με το να φέρνει νέα πιάτα.

Στο ήδη ποικίλο μενού του προσθέτει τέσσερις γλυκές συνταγές για τους λάτρεις των pancakes και των βαφλών. Τα Eggstra fruits please pancakes με φρούτο του δάσους, English cream και σιρόπι μελιού, η βάφλα Supreme με τα ίδια υλικά, τη βάφλα PB & Joy με πραλίνα φουντουκιού, English cream, μπανάνα και φυστικοβούτυρο και τη βάφλα Flaffle με πραλίνα φουντουκιού, κρέμα πατισερί, τριμμένο μπισκότο oreo και μια μπάλα παγωτό βανίλια.

Στο Brunch(s)in ο franchisee θα βρει μία ελκυστική ευκαιρία

Το Brunch(s)in προσφέρει μια ελκυστική ευκαιρία για υποψήφιους franchisees, που μεγιστοποιεί τις δυνατότητες ανάπτυξης και διασφαλίζει τη δυναμική ανάπτυξη των μελλοντικών συνεργατών.

Παρουσιάζει ένα απλό, ευέλικτο και λειτουργικό επιχειρηματικό μοντέλο με έμφαση στην ταχύτητα εξυπηρέτησης και την αύξηση της παραγωγικότητας. Ταυτόχρονα εξασφαλίζει χαμηλότερο food cost, απαιτώντας λιγότερο εξειδικευμένο προσωπικό και κατά συνέπεια μεγιστοποιεί την κερδοφορία και την επιτυχία του νέου συνεργάτη.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


Brunchsin

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ