Η φήμη του Brunch(s)in ταξιδεύει καθώς περιλαμβάνεται στα 11 στέκια που αξίζει να επισκεφτούμε στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της Athens Voice. Το Brunch(s)in που ξεχώρισε στην αγορά της Θεσσαλονίκης και αγαπήθηκε από το κοινό της από την πρώτη μέρα έχει μετατραπεί στο απόλυτο στέκι και τη Νο. 1 επιλογή για νόστιμες, δημιουργικές και ποιοτικές γεύσεις με ταυτότητα, για όλη την οικογένεια.
Το δημοσίευμα στέκεται αναλυτικά στον κατάλογο και τις πολλές και εξαιρετικές επιλογές. Χαρακτηριστικά αναφέρεται «το ρολό ομελέτας, το οποίο θα βρείτε σε δύο πεντανόστιμες εκδοχές: Uneggspected, δηλαδή τυλιγμένη ομελέτα μέσα σε κρέπα με μπεσαμέλ τυριών, χοιρινή ωμοπλάτη και γραβιέρα Κρήτης, και New Eggsperience, επίσης τυλιγμένη ομελέτα μέσα σε κρέπα με μπεσαμέλ τυριών, σπανάκι και γραβιέρα Κρήτης!».
Επίσης μας συστήνει τα αυγά benedict και πολλές ακόμα γευστικές επιλογές με αυγά που εντυπωσιάζουν και ξεχωρίζουν για τη δημιουργικότητά τους.
Και εξηγούμε: «Πιάτα με αυγά benedict, σε bagels είτε σε English muffins, σαν το Eggsotic, πάνω σε χειροποίητο English muffin, με γουκαμόλε, γραβιέρα Κρήτης, σχοινόπρασο και καπνιστή πάπρικα, ενώ θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε και το Eggsluts, με τρία Scrambled αυγά, καπνιστό κασέρι Μετσόβου, μπέικον, σχοινόπρασο, μαγιονέζα τρούφας και καραμελωμένα κρεμμύδια, πάνω σε χειροποίητο ψωμάκι English muffin».
Αναφορά γίνεται και στις φρέσκες σαλάτες, τα γλυκά και τα δροσερά κοκτέιλ.
Διαβάζουμε για τον μοντέρνο και φιλόξενο χώρο, άλλο ένα σημείο που αξίζει να σταθούμε, ενώ δίνεται έμφαση στη μεγάλη σημασία που δίνουν οι άνθρωποι του Brunch(s)in στην άριστη ποιότητα των πρώτων υλών, τις οποίες προμηθεύονται από επιλεγμένες ελληνικές φάρμες.
Το Brunch(s)in είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 08.30 (φοβερός ο καφές του σημειώνεται) έως τις 17.00.
Το λαχταριστό Brunch(s)in για όλη μέρα αναπτύσσεται πλέον με franchising καθώς διαθέτει όλα τα εργαλεία και χαρακτηριστικά που συνθέτουν μια επιτυχημένη επιχειρηματική πρόταση. Ένα μοντέρνο concept που εστιάζει στη γεύση και την ποιότητα και ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.