Αρχική Νέα «Στο Berry’s βρήκα το ισχυρό brand και την ποικιλία των προϊόντων έψαχνα»

«Στο Berry’s βρήκα το ισχυρό brand και την ποικιλία των προϊόντων έψαχνα»

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

O Νίκος Βερβερίδης, εργολάβος στο επάγγελμα, γνώριζε το Berry’s από το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στο Καματερό. «Έβλεπα πως υπάρχει κίνηση στον κλάδο της καφεστίασης και ήθελα να αποκτήσω ένα δικό μου all day coffee and snack store.

Ο Λεωνίδας Φωτιάδης μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη τόσο ως άνθρωπος αλλά και ως συνεργάτης. Γνώριζα ήδη λόγω γειτονιάς την ποιότητα του Berry’s, έτσι αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα, το 2018 και να πάρω το μέλλον στα χέρια μου», μας εξηγεί.

berrys-franchise-hausbrandt-kafes

Ο κ. Βερβερίδης στο franchising βρήκε αυτό που έψαχνε, καθώς όπως επισημαίνει, μέσω αυτού, αποκτάς ένα «όνομα», λαμβάνεις την απαραίτητη υποστήριξη και βοήθεια από έμπειρους ανθρώπους, ώστε να διεισδύσεις πιο γρήγορα στην αγορά. Μάλιστα, του χρόνου, επιθυμεί να επεκτείνει τη συνεργασία του με την εταιρεία, αποκτώντας και δεύτερο Berry’s!

berrys franchise aspropyrgos sfoliates

Το γεγονός πως δεν είχε προηγούμενη εμπειρία, δεν αποτέλεσε εμπόδιο, καθώς εκπαιδεύτηκε από την ομάδα του Berry’s. «Πριν το άνοιγμα του δικού μου καταστήματος πέρασα από εκπαίδευση στο εταιρικό. Είδα πώς δουλεύουν, ο ίδιος ο Λεωνίδας με εκπαίδευσε. Στον καφέ, στον τρόπο λειτουργίας, σε πολλά πράγματα, ώστε να μπω στο κλίμα. Αλλά και όταν άνοιξα το δικό μου κατάστημα, ήταν κοντά μου, όποτε τον χρειαζόμουν.

Πώς σας υποδέχτηκε η τοπική αγορά και ποια υποστήριξη λάβατε από την εταιρεία;

Πάρα πολύ θετικά! Επί μία εβδομάδα κερνούσαμε καφέδες, πάντα με την υποστήριξη του Λεωνίδα. Γενικά, ο κ. Φωτιάδης είναι ανοικτός σε νέες ιδέες και μας βοηθά αρκετά. Από κοινού βρίσκουμε τρόπους ώστε να «ανεβάσουμε» το κατάστημα. Στην περιοχή ήταν ήδη γνωστό το brand Berry’s. Έτσι, μου ήταν πιο εύκολο να διεισδύσω και εγώ γρήγορα στην αγορά.

berrys-franchise-hot-dogs-burgers

Ποιες σχέσεις έχετε δημιουργήσει με την τοπική αγορά; Έχετε σταθερούς πελάτες;

Προσωπικά, νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι, στη γειτονιά μου. Όλοι με ξέρουν με το όνομά μου. Γνωρίζω τους καθημερινούς μας πελάτες. Παρκάρουν και ο καφές τους είναι έτοιμος. Έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Βλέπουμε τι αμάξι παρκάρει και φτιάχνουμε τον καφέ του! Στην αρχή, μας έλεγαν «παιδιά σίγουρα είναι δικός μου καφές αυτός, μήπως είναι άλλου»; Τώρα, ξέρουν!

Πόσο συμβάλλει το διευρυμένο προϊοντικό μείγμα των Berry’ s στην κερδοφορία του καταστήματος;

Ο καφές βοηθάει τις συνδυαστικές πωλήσεις. Στα Berry’s o πελάτης δεν θα βρει μόνο σφολιάτες. Ναι μεν, έχουμε βάλει και προϊόντα περιπτέρου, όμως, του δίνουμε και άλλες επιλογές για όλη τη μέρα, ακόμα και καρμπονάρα. Το ένα προϊόν τραβάει το άλλο και λειτουργούν συνδυαστικά, αυξάνοντας τη μέση απόδειξη.

Τι θα συμβουλεύατε έναν υποψήφιο franchisee που θέλει να επενδύσει στην καφεστίαση;

Το κατάστημα εστίασης είναι σαν ένα παιδί. Θα πρέπει να το αγαπάει πολύ και να βρίσκεται ο ίδιος στο κατάστημα. Τότε θα πάει καλά, γιατί με αυτό τον τρόπο θα αποκτά οικειότητα με τους πελάτες και θα μάθει πράγματα. Να είναι αφεντικό εκεί που πρέπει αλλά και φίλος ταυτόχρονα.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Berry’s, εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ