Αρχική Νέα Στις 25 Ιανουαρίου ο Γρηγόρης γιορτάζει και κερνάει
Στις 25 Ιανουαρίου ο Γρηγόρης γιορτάζει και κερνάει

Στις 25 Ιανουαρίου ο Γρηγόρης γιορτάζει και κερνάει

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στις 25 Ιανουαρίου, του Αγίου Γρηγορίου, o Γρηγόρης γιορτάζει και προσφέρει απολαυστικά κεράσματα, σε συνδυασμό με έναν μεγάλο διαγωνισμό που θα «τρέξει» στο Instagram. Ο Γρηγόρης, είναι το μοναδικό ελληνικό brand που έχει όνομα και γιορτή. Μία γιορτή που αποτελεί σημαντικό γεγονός για όλα τα καταστήματα Γρηγόρης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τα οποία, με εορταστική διάθεση και στολισμό, υποδέχονται τους καταναλωτές και τους προσφέρουν λαχταριστά κεράσματα. Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, ανήμερα του Αγίου Γρηγορίου, όλοι οι καταναλωτές που θα επισκεφτούν κάποιο κατάστημα Γρηγόρης ή θα παραγγείλουν μέσω delivery θα απολαύσουν το νέο τρίγωνο τυροπιτάκι με σουσάμι, μια γευστική συνταγή από την Ελληνική παράδοση. Επιπλέον, οι συνονόματοι Γρηγόρηδες και Γρηγορίες, εκτός από το κέρασμα, θα πάρουν δωρεάν και τον καφέ της αρεσκείας τους στα καταστήματα Γρηγόρης.

Η γιορτινή μέρα όμως δεν σταματά εδώ! Ο Γρηγόρης πραγματοποιεί έναν μεγάλο διαγωνισμό στη σελίδα του @gregorysgr στο Instagram και στις 25 Ιανουαρίου θα αναδείξει 25 νικητές, που θα κερδίσουν, μεταξύ άλλων, μία τηλεόραση Samsung 65”, δύο iphone 15, ένα ηλεκτρικό Scooter και ένα ηχείο party box. Ανήμερα, λοιπόν, της γιορτής του Γρηγόρη, μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημά του, για ευχές και κεράσματα ή να παραγγείλετε μέσω delivery.

Ισχυρό brand name με πολυετή εμπειρία στο franchising

Ο Γρηγόρης αναπτύσσεται αποκλειστικά με τη μέθοδο του franchising εδώ και πάνω από 30 χρόνια και είναι από τους πρώτους που εδραίωσαν το franchising στην Ελλάδα. Μέσα σε αυτό το διάστημα έχει αποκτήσει μία τεράστια τεχνογνωσία και έχει αναπτύξει και τυποποιήσει πρωτοποριακές διαδικασίες που έχουν γίνει παραδείγματα προς μίμηση, στον τομέα του real estate, στην κατασκευή και τον πλήρη εξοπλισμό των καταστημάτων, στο supply chain, στη real time επικοινωνία με τους franchisees και το προσωπικό τους κλπ. Η αναγνωρισιμότητα του brand σε συνδυασμό με τη διευρυμένη προϊοντική γκάμα, εξασφαλίζουν στους franchisees του Γρηγόρη τη γρήγορη απόσβεση της επένδυσής τους, την κατοχύρωση της κερδοφορίας και τη μακροβιότητα της επιχείρησής τους.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ