Αρχική Νέα “Στην οικογένεια του Mon Kulur νιώθεις σιγουριά”

“Στην οικογένεια του Mon Kulur νιώθεις σιγουριά”

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η αξιοπιστία, η άψογη συνεργασία και η ποιότητα των προϊόντων του Mon Kulur ώθησαν τον Δημήτρη Σκλάβο να μπει στο δίκτυο franchise της εταιρείας. Ο ίδιοςαφηγείται την ιστορία του, από το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στην Ομόνοια μέχρι τις συζητήσεις για τη δημιουργία ενός δεύτερου καταστήματος.

Mon Kulur franchise

« Το δικό μας μαγαζί, το κατάστημα το έχουμε 3 αδέλφια, είναι από τα πρώτα που λειτούργησαν. Αυτό που έκανα πριν το ανοίξουμε ήταν να πάω στα καταστήματα των franchisors για να πάρω μια ιδέα για το πώς δουλεύει ένα τέτοιο κατάστημα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η εμπειρία του αδερφού μου σαν εργαζόμενος εκεί. Η γνωριμία μου με τους franchisors ήταν καθοριστική και οι εξαιρετικά θετικές εντυπώσεις που αποκόμισα  με έκαναν να πάρω την απόφαση αυτή», αναφέρει ο κ. Σκλάβος για την περίοδο που προετοίμαζε το πρώτο κατάστημα της Ομόνοιας.

Mon Kulur franchise

Το κατάστημα Mon Kulur της Ομόνοιας παραδόθηκε «έτοιμο» στον κ. Σκλάβο. Όσον αφορά, το δεύτερο κατάστημα, αποφάσισε να ασχοληθεί ο ίδιος με το στήσιμό του και είναι σίγουρος ότι και αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά καθώς οι franchisors του Mon Kulur είναι πάντα έτοιμοι να βοηθήσουν. «Προφανώς και θα υπάρξουν στιγμές πίεσης. Με υπομονή και συζητήσεις όλα λύνονται. Στη δική μας περίπτωση, το θετικό του πράγματος είναι ότι οποιαδήποτε στιγμή οι franchisors είναι διαθέσιμοι για οποιαδήποτε απορία και βοήθεια», επισημαίνει ο ίδιος.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ