Αρχική Νέα Stegno: Το επιχειρηματικό μοντέλο που χτίζει την κερδοφορία του franchisee!

Stegno: Το επιχειρηματικό μοντέλο που χτίζει την κερδοφορία του franchisee!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η Stegno κατέχει ηγετικό ρόλο στον χώρο των στεγνοκαθαριστηρίων σημειώνοντας μια πετυχημένη πορεία. Η αλυσίδα  μέχρι στιγμής αριθμεί 42 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δίνοντας έμφαση στον άνθρωπο, το Stegno έχει αναπτύξει ένα δυνατό δίκτυο ευχαριστημένων συνεργατών, δίνοντας την ευκαιρία και σε νέους επενδυτές να μπουν στην οικογένεια της αλυσίδας.

O νέος συνεργάτης μαθαίνει μια νέα τέχνη δίπλα στους καλύτερους, αποκτά εμπειρία και χτίζει το δικό του πελατολόγιο. Έτσι κερδίζει επαγγελματική αυτονομία και απολαμβάνει τα προνόμια του leader της αγοράς.

stegno franchise 4

Καταστήματα για κάθε περίσταση

Το επιχειρηματικό μοντέλο της πρότασης Stegno διαθέτει πολλαπλούς διαφορετικούς τύπους καταστημάτων ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες του franchisee αλλά και της τοπικής αγοράς. Το κατάστημα Full Shop παρέχει όλη τη γκάμα των υπηρεσιών του Stegno, δηλαδή το στεγνό καθάρισμα, την επεξεργασία στο νερό και το σιδέρωμα στο χέρι. Ο τύπος καταστημάτων SAT παρέχει την επεξεργασία στο νερό και το σιδέρωμα. Παράλληλα, λειτουργεί ως πρατήριο, συλλέγοντας ρούχα που χρειάζονται στεγνό καθάρισμα για τα Full Shop. Τέλος ο τύπος Laundry είναι το professional μοντέλο των Stegno. Μια βιοτεχνική μονάδα καθαρισμού και φροντίδας λευκών ειδών, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μικρών ξενοδοχείων και καταλυμάτων Airbnb. Ο συγκεκριμένος τύπος καταστήματος λειτουργεί άψογα σε τουριστικές περιοχές, κοντά σε μαρίνες κ.ο.κ. Επιπλέον, τα Laundry λειτουργούν και ως SAT.

stegno franchise

Η ευκαιρία της πρότασης Stegno

Η επένδυση Stegno ανοίγει νέους ορίζοντες στους υποψήφιους συνεργάτες.  Αποτελεί ένα από τα πιο οργανωμένα συστήματα franchise, με σημαντικά πλεονεκτήματα για τον franchisee. Η επένδυση στα Stegno αποτελεί μία «επένδυση ζωής», όπως χαρακτηριστικά λένε οι υφιστάμενοι franchisees του δικτύου, η οποία εξασφαλίζει άμεσα ένα πολύ καλό εισόδημα και μεσοπρόθεσμα υπεραξία, αρκεί ο συνεργάτης να έχει διάθεση να εργαστεί, αξιοποιώντας τα εργαλεία που του παρέχει το δίκτυο.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

STEGNO

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ