Αρχική Νέα Stegno: Στρατηγική συνεργασία με τη Skroutz

Stegno: Στρατηγική συνεργασία με τη Skroutz

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Stegno ανταποκρινόμενο στις αυξανόμενες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού που ψάχνει λύσεις για την καθημερινότητά του, ξεκίνησε στρατηγική συνεργασία με τη Skroutz, προκειμένου ο πελάτης σε ένα σημείο να έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει δύο υπηρεσίες.

Σε αυτό το πλαίσιο, έχει ξεκινήσει η τοποθέτηση Skroutz Points στον εξωτερικό χώρο των καταστημάτων Stegno. Πρόκειται για θυρίδες αυτόματης παραλαβής προϊόντων που εξυπηρετούν εκείνους που επιθυμούν να παραλάβουν την παραγγελία τους, από την πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών, με ασφαλή τρόπο, εύκολα και γρήγορα.

stegno

Η συνταγή της επιτυχίας του Stegno

Η αλυσίδα Stegno, με 40 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, ακολουθεί μια αξιοθαύμαστη πορεία, με την ολοένα και μεγαλύτερη αύξηση του δικτύου να βασίζεται στην επιτυχία του concept και στις σχέσεις εμπιστοσύνης που καλλιεργεί με τους συνεργάτες.

Με δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο και δομημένο σύστημα franchise, το Stegno προσφέρει μια ελκυστική πρόταση για τους νέους franchisses, με γρήγορη μετάβαση στην κερδοφορία.

Family Friendly Franchise

Η αλυσίδα Stegno τιμήθηκε με το βραβείο «Family Friendly Franchise» στα The Franchise Success Awards 2022, καθώς σέβεται και στηρίζει την έννοια της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Στηρίζει την οικογένεια και προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες ευημερίας κι επαγγελματικής ανέλιξης, έχοντας υιοθετήσει μια κουλτούρα αμεσότητας, αμοιβαιότητας και υπεύθυνου franchising.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

STEGNO

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ