Αρχική Νέα Stegno: Ηγετική μορφή στον χώρο των καθαριστηρίων

Stegno: Ηγετική μορφή στον χώρο των καθαριστηρίων

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Stegno με περισσότερα από 40 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, αποτελεί ηγετική μορφή στον χώρο των καθαριστηρίων. Με δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο και δομημένο σύστημα franchise προσφέρει μια εξαιρετική επιχειρηματική πρόταση για νέους επιχειρηματίες.

Έχοντας στον πυρήνα του την εξέλιξη και την καινοτομία, το Stegno φέρνει «νέες» επιχειρηματικές προτάσεις που σε πολλές περιπτώσεις είναι και ευκαιρίες ζωής.

Το Stegno, το πιο επιτυχημένο δίκτυο καθαριστηρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό συνεχίζει την ανάπτυξή του δημιουργώντας μια μεγάλη οικογένεια συνεργατών. Σε έναν τόσο διαχρονικό και πάντα επίκαιρο κλάδο, το Stegno καινοτομεί και ακολουθεί τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Αποτελέσματα αυτής της τακτικής είναι ότι το δίκτυο πάρα την κρίση και την πανδημία, διατηρεί την ανθεκτικότητά του και εξελίσσεται.

Σχέσεις εμπιστοσύνης

Βασικό συστατικό της επιτυχίας του δικτύου είναι η υγιής και ειλικρινής σχέση μεταξύ εταιρείας και συνεργατών. Διαθέτοντας κουλτούρα franchise, η εταιρεία επενδύει ουσιαστικά στη δημιουργία ισχυρών σχέσεων μεταξύ της ίδιας και των franchisees. Από την πλευρά τους, οι franchisees, αντιλαμβάνονται αυτή τη διάθεση και βιώνουν στην πράξη αυτή τη φιλοσοφία. Η εταιρεία αντιμετωπίζει με σοβαρότητα, προοπτική, οργάνωση ποιότητα και συνεννόηση τους συνεργάτες. Με τη σειρά τους, εκείνοι από την πρώτη μέρα νιώθουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Το Stegno προσφέρει όλα τα εφόδια που χρειάζεται ο νέος συνεργάτης για να «μάθει τη δουλειά» αλλά και να προσφέρει κάθε μέρα, ποιότητα και εξαιρετική αγοραστική εμπειρία στον επισκέπτη.

Πρώτα από όλα, ο νέος συνεργάτης μαθαίνει μια τέχνη εξαρχής. Εντασσόμενος στο δίκτυο, μαθαίνει μια δουλειά και η γνώση αυτή παραμένει σε εκείνον. Σαν να τελειώνει μια σχολή επαγγελματικής δραστηριότητας που μέχρι πρότινος ο μόνος τρόπος για να τη μάθεις ήταν να την κληρονομήσεις. Επιπρόσθετα, το Stegno προσφέρει υποστήριξη, μάρκετινγκ, τεχνογνωσία, έρευνα αγοράς, διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, προϊόντα. Με αυτόν τρόπο, ο συνεργάτης παρέχει σταθερή ποιότητα υπηρεσιών και κατ΄ επέκταση δημιουργεί σταθερό πελατολόγιο που αυξάνεται συνεχώς.

stegno dry cleaning

Επιχειρηματική πρόταση στα μέτρα κάθε αγοράς

Το επιχειρηματικό μοντέλο της πρότασης Stegno διαθέτει 3 διαφορετικούς τύπους καταστημάτων ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες του franchisee αλλά και στις ανάγκες της τοπικής αγοράς. Το κατάστημα Full Shop παρέχει όλη τη γκάμα των υπηρεσιών του Stegno, δηλαδή το στεγνό καθάρισμα, την επεξεργασία στο νερό και το σιδέρωμα στο χέρι. Ο τύπος καταστημάτων SAT παρέχει την επεξεργασία στο νερό και το σιδέρωμα. Παράλληλα, λειτουργεί ως πρατήριο, συλλέγοντας ρούχα που χρειάζονται στεγνό καθάρισμα για τα Full Shop. Τέλος ο τύπος Laundry είναι το professional μοντέλο των Stegno. Μια βιοτεχνική μονάδα καθαρισμού και φροντίδας λευκών ειδών, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μικρών ξενοδοχείων και καταλυμάτων Airbnb. Ο συγκεκριμένος τύπος καταστήματος λειτουργεί άψογα σε τουριστικές περιοχές, κοντά σε μαρίνες κ.ο.κ. Επιπλέον, τα Laundry λειτουργούν και ως SAT.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

STEGNO

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ