Αρχική Νέα Stegno: Επιχειρηματική ευκαιρία με μακροχρόνια κερδοφορία

Stegno: Επιχειρηματική ευκαιρία με μακροχρόνια κερδοφορία

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η αλυσίδα Stegno τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει ανοδική πορεία αναπτύσσοντας ένα δίκτυο franchise 36 καταστημάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μέσα στα χρόνια έχει αποδείξει την ανθεκτικότητα της και την ικανότητά της να δημιουργεί πιστό κοινό.

Η εισαγωγή καινοτόμων υπηρεσιών στο δίκτυο αύξησε την επισκεψιμότητα ικανοποιώντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή

stegno dry cleaning

Ένας κλάδος σε συνεχή ανάπτυξη

Ο κλάδος διαχρονικά παραμένει στην ελληνική αγορά με σταθερότητα και διαρκή ανάπτυξη. Οι κρίσεις του 2008 – 2012 λειτούργησαν σαν παράγοντες προσαρμογής των μεγεθών του κλάδου, όπως και για πολλούς άλλους κλάδους της Ελληνικής οικονομίας. Σαν συνέπεια των ως άνω προσαρμογών παρουσιάζονται σήμερα σημαντικές ευκαιρίες διείσδυσης σε ελκυστικές τοπικές αγορές, κάλυψης ενεργής ζήτησης και πιθανώς υποκατάστασης μέσω της παροχής υπηρεσιών υψηλότερης προστιθέμενης αξίας.

Με αυτά τα δεδομένα τα concept που ανταποκρίνονται και προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο, ποιοτικό και διαφοροποιημένο προϊόν σε σχέση με τον ανταγωνισμό, εξασφαλίζουν την αποδοτικότητα.

stegno stores

Μοντέλο προσαρμοσμένο στις ανάγκες του franchisee

Το δίκτυο franchise του Stegno έχει δομήσει ένα επιχειρηματικό μοντέλο που χτίζει και εξασφαλίζει την κερδοφορία του franchisee. Το μοντέλο αυτό βασίζεται σε αποτελεσματικές οικονομίες κλίμακας, ισχυρές κεντρικές συμφωνίες με προμηθευτέςμηχανολογικού εξοπλισμού και προϊόντων καθαρισμού, αλλά και στην καθετοποιημένη τεχνική υποστήριξη του δικτύου των συνεργατών.

Μεταφέροντάς τους όλη την τεχνογνωσία και την ουσιαστική υποστήριξη που απαιτείται, δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας και αξιοπιστίας. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί συνεργάτες του δικτύου Stegno δεν έφτασαν απλά στην κερδοφορία αλλά άνοιξαν περισσότερα από ένα καταστήματα.

Για το δικό σου Stegno, πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ