Αρχική Νέα Stegno: Ανθεκτικότητα με καινοτόμες υπηρεσίες!

Stegno: Ανθεκτικότητα με καινοτόμες υπηρεσίες!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η αλυσίδα Stegno τα τελευταία χρόνια έχει διαγράψει ανοδική πορεία αναπτύσσοντας το δίκτυο της. Μέσα στα χρόνια έχει αποδείξει την ανθεκτικότητα του και την ικανότητα του να δημιουργεί πιστό κοινό.

Η εισαγωγή καινοτόμων υπηρεσιών στο δίκτυο αύξησε την επισκεψιμότητα  ικανοποιώντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Σε μια αγορά που συνεχώς μεγαλώνει, η φροντίδα ρούχου διευρύνεται. Ο κλάδος διαχρονικά παραμένει στην ελληνική αγορά με σταθερότητα και διαρκή ανάπτυξη. Με αυτά τα δεδομένα, τα concept που ανταποκρίνονται και προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο, ποιοτικό και διαφοροποιημένο προϊόν σε σχέση με τον ανταγωνισμό, εξασφαλίζουν την αποδοτικότητα της επένδυσης στον κλάδο και διασφαλίζουν την μακροχρόνια επιτυχία της.

stegno franchise store

Χαμηλή επένδυση με μεγάλη ασφάλεια

Οι στρατηγικές συνεργασίες της αλυσίδας franchise Stegno με τους προμηθευτές όλου του απαραίτητου εξοπλισμού αλλά και η εμπειρία και η τεχνογνωσία των ανθρώπων της εξασφαλίζουν στους υποψήφιους franchisees μία επένδυση με ελεγχόμενα και χαμηλά κόστη, αποκλείοντας τον κίνδυνο υπέρβασης.

Επιπλέον, στον υποψήφιο επενδυτή δίνεται η δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι, μία επιλογή που του «λύνει» τα χέρια, όπως και της μετατροπής ενός ήδη υφιστάμενου στεγνοκαθαριστηρίου σε Stegno με αισθητά μικρότερο κόστος.

stegno franchise store

Ζωτικός χώρος για τους νέους επιχειρηματίες

Ευκαιρίες για ακόμη χαμηλότερη επένδυση δημιουργεί στην αγορά των καθαριστηρίων η αποχώρηση των παλιών επαγγελματιών, λόγω συνταξιοδότησης.

Τα ήδη υφιστάμενα στεγνοκαθαριστήρια μπορούν με μία χαμηλή επένδυση και μικρές παρεμβάσεις να ανανεωθούν και να ξανασυστηθούν την τοπική κοινωνία, ενώ το brand Stegno θα διευρύνει σημαντικά την πελατειακή βάση της επιχείρησης.

Το κόστος της μετατροπής, εφόσον η υφιστάμενη επιχείρηση διαθέτει αντίστοιχο εξοπλισμό, μπορεί να πέσει στο ένα έκτο της αρχικής επένδυσης σε ένα νέο κατάστημα franchise Stegno.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Stegno, εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ