Αρχική Νέα Επενδύοντας στη γνώση με τα SoloMind!

Επενδύοντας στη γνώση με τα SoloMind!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η SoloMind, η μεγαλύτερη εκπαιδευτική αλυσίδα της Κύπρου δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, προσφέροντας μεθόδους μελέτης που ανοίγουν «νέους» δρόμους στους μαθητές! Οι έμπειροι εκπαιδευτικοί της SoloMind χρησιμοποιούν δυνατά λογισμικά και εργαλεία με τα οποία λύνουν όλες τις απορίες που ενδέχεται να συναντήσουν τα παιδιά στα μαθήματά τους.

Με αυτό τον τρόπο, ο μαθητής παρακολουθεί τα σχολικά του μαθήματα με περισσότερο ενδιαφέρον και μεγαλύτερη συμμετοχή.

Οι γονείς εμπιστεύονται τα SoloMind, γιατί τα μελετητήρια-αναγνωστήρια επικεντρώνονται στις ανάγκες κάθε παιδιού ξεχωριστά. Στα SoloMind δημιουργείται εξειδικευμένο εκπαιδευτικό υλικό για τον κάθε μαθητή προσωπικά ανάλογα με τις δυνατότητές του, μετατρέποντας το διάβασμα σε ένα ευχάριστο ταξίδι γνώσεων!

Ο franchisee που θα επιλέξει την οικογένεια της Solomind δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης φέροντας ένα αναγνωρισμένο brand με διεθνή φήμη. Με μικρό κεφάλαιο προς επένδυση ξεκινά τη δική του επιχείρηση, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας έχει στο πλευρό του την ομάδα της SoloMind, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη επιχειρηματική εμπειρία.

Τα κέντρα Solomind είναι χώροι κατάλληλοι για μαθητές όλων των ηλικιών οι οποίοι έχουν ανάγκη μιας καθημερινής εποπτευόμενης μελέτης από εκπαιδευτικούς για την καλύτερη προετοιμασία των μαθημάτων της επόμενης ημέρας. Ο υποψήφιος συνεργάτης της SoloMind ξεχωρίζει λοιπόν, καθώς προσφέρει προσωποποιημένη εκπαίδευση, ενώ παράλληλα «οπλίζει» τα παιδιά με γνώση και αυτοπεποίθηση που θα τους ακολουθά όλη τους τη ζωή. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που οι γονείς εμπιστεύονται τα SoloMind, με τη σταθερή αναπτυξιακή πορεία!

Για να αποκτήσεις το δικό σου SoloMind, πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ