Αρχική Νέα Στα Green Family – το Ελληνικόν: εκεί που τα περιζήτητα προϊόντα βρήκαν τη θέση τους

Στα Green Family – το Ελληνικόν: εκεί που τα περιζήτητα προϊόντα βρήκαν τη θέση τους

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Green Family- το Ελληνικόν, που έγινε γνωστό για τη μεγάλη ποικιλία των βιολογικών προϊόντων που διαθέτει, συνεχίζει να ξεχωρίζει και να διαφοροποιείται στον κλάδο με την αποκλειστική εισαγωγή των εξειδικευμένων καλλυντικών και ειδών προσωπικής περιποίησης, τα Natura Siberica.

Τα περιζήτητα αυτά προϊόντα τώρα εκτός από online είναι και διαθέσιμα στα καταστήματα Green Family – το Ελληνικόν, μαζί με πολλά άλλα private label και own brand που διανέμει, σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες.

Βότανα, φυσικά καλλυντικά, φρούτα, λαχανικά, παιδικές τροφές, γαλακτοκομικά, προϊόντα vegan, προϊόντα για διαβητικούς, κρέας, ψωμί, γλυκά, απορρυπαντικά, καλλυντικά και κάθε τι που χρειάζεται η ελληνική οικογένεια στην καθημερινότητά της, βρίσκονται σε πληθώρα στα καταστήματα Green Family- το ελληνικόν, αυξάνοντας κατά πολύ τις πηγές εσόδων και κατ’ επέκταση τη μέση ημερήσια απόδειξη ενός καταστήματος.

Τα 8 καταστήματα της Green Family- Το Ελληνικόν, έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό brand name, το οποίο σε συνδυασμό με τις ολοκληρωμένες δομές του δικτύου, συνθέτουν μία ιδανική επιλογή για τους franchisees που θέλουν να ενταχθούν σε ένα δίκτυο – ηγέτη που εξελίσσεται διαρκώς σε μια κερδοφόρα αγορά.

Μάθε περισσότερα για το franchise του Green Family- το ελληνικόν εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ