Αρχική Νέα Solomind: τα αποδοτικά μελετητήρια που επενδύουν στη γνώση!

Solomind: τα αποδοτικά μελετητήρια που επενδύουν στη γνώση!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η μεγαλύτερη εκπαιδευτική αλυσίδα της Κύπρου είναι μία και ακούει στο όνομα Solomind! Συστήθηκε στο κοινό το 2009 και από τότε έως σήμερα σημειώνει σταθερή αναπτυξιακή πορεία, αριθμώντας 19 μελετητήρια σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τι το διαφορετικό προσφέρει; Συνδυάζει το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης με τη μελέτη, ξεχωρίζοντας για τις προσαρμοσμένες μεθόδους που αναπτύσσει στον χώρο της εκπαίδευσης.

solomind

Η πρώτη επιλογή των γονέων

Οι γονείς επιλέγουν και εμπιστεύονται τα Solomind γιατί γνωρίζουν ότι το επιστημονικό προσωπικό τους μπορεί να αφουγκραστεί τις ανάγκες του κάθε μαθητή, ανοίγοντάς του τον δρόμο προς την επιτυχία. Χρησιμοποιεί ξεχωριστές μεθόδους για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου βοηθώντας τους να ανταποκριθούν με ουσία στις καθημερινές απαιτήσεις του σχολείου, ενώ παράλληλα τους «οπλίζουν» με αυτοπεποίθηση και γνώση που τους χρησιμεύει όχι μόνο στο σχολείο, αλλά και στη ζωή γενικότερα.

Solomind & franchising

Ο franchisee της Solomind κάνει τη διαφορά στον κλάδο, καθώς προσφέρει προσωποποιημένη εκπαίδευση, μέσω της εξατομικευμένης καρτέλας μαθητών και του ολοκληρωμένου ετήσιου προγράμματος σπουδών με πρόσβαση στο e-class. Τα μελετητήρια βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό, καθώς δημιουργούν εξειδικευμένο εκπαιδευτικό υλικό για τον κάθε μαθητή, ανάλογα με τις αδυναμίες και τις δυνατότητές του. Ταυτόχρονα, παρέχουν ολοκληρωμένες υποδομές δικτύου, όπως μεταφορά των μαθητών από το σχολείο και το φροντιστήριο, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες από εξειδικευμένους συνεργάτες (λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές κ.λπ.).

Ο υποψήφιος επενδυτής/franchisee που θα ενταχθεί στο δυναμικό δίκτυο της Solomind έχει τη δυνατότητα να γίνει μέρος ενός εξαιρετικού μοντέλου εκμάθησης που χαρίζει γνώση και χαμόγελα, επωφελούμενος από τα πολλαπλά πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πρότασης. Δεν χρειάζεται να διαθέτει επιχειρηματική εμπειρία, καθώς λαμβάνει συνεχή βοήθεια στην αρχή, αλλά και μετά το άνοιγμα του δικού του Solomind. Με ελεγχόμενα λειτουργικά κόστη και χαμηλό κεφάλαιο επένδυσης, ο συνεργάτης εισέρχεται στον κλάδο, έχοντας στο πλευρό του την έμπειρη ομάδα της Solomind η οποία τον στηρίζει:

  • Στον σχεδιασμό του κέντρου και των προγραμμάτων.
  • Στην επιλογή της τοποθεσίας.
  • Στο επικοινωνιακό υλικό και σε προωθητικές ενέργειες.
  • Στη δική του εκπαίδευση και του προσωπικού.
Για να είσαι εσύ ο επόμενος franchisee της Solomind, μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ