Αρχική Νέα SoloΜind: μελέτη, παιχνίδι, απόδοση, το τρίπτυχο της επιτυχίας!

SoloΜind: μελέτη, παιχνίδι, απόδοση, το τρίπτυχο της επιτυχίας!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Συστήθηκαν στο κοινό το 2009, ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα στην Κύπρο. Με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης τα SoloMind συνδυάζουν επιτυχημένα το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης με το κέντρο μελέτης, αριθμώντας πλέον 19 συνολικά μετετητήρια.

Το ένα κατάστημα διαδέχεται το άλλο μέσα σε μόλις 2 χρόνια από την είσοδό τους στο franchising, με την εκπαιδευτική αλυσίδα να αναζητά συνεργάτες και εκτός συνόρων.

Με βλέμμα στραμμένο στην ελλαδική αγορά, η SoloMind διαθέτει ήδη ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, το οποίο σημειώνει επιτυχημένη πορεία. Ο λόγος; Γιατί χρησιμοποιεί πρωτοποριακές μεθόδους που μετατρέπουν το διάβασμα σε ένα πλούσιο ταξίδι γνώσεων, διευρύνοντας τους ορίζοντες των παιδιών. Τα SoloMind με πείρα και μεθοδικότητα χτίζουν την αυτοπεποίθησή τους και τα βοηθούν να ανταποκριθούν με ουσία στην καθημερινές απαιτήσεις του σχολείου.

Ο franchisee της SoloMind ξεχωρίζει στον χώρο, προσφέροντας προσωποποιημένη εκπαίδευση, μέσω της εξατομικευμένης καρτέλας μαθητών και του ολοκληρωμένου ετήσιου προγράμματος σπουδών με πρόσβαση στο e-class. Ταυτόχρονα, τα SoloMind παρέχουν ολοκληρωμένες υποδομές δικτύου, όπως μεταφορά των μαθητών από το σχολείο στο φροντιστήριο και συμβουλευτικές υπηρεσίες από εξειδικευμένους συνεργάτες (λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές κ.λπ.).

Με χαμηλό ύψος επένδυσης, τα SoloMind προσφέρουν ευκαιρίες ανάπτυξης στους υποψήφιους συνεργάτες/franchisees. Το ισχυρό brand name τους αποπνέει εμπιστοσύνη και αξιοπιστία, με αποτέλεσμα οι γονείς να επιλέγουν τα SoloMind, καθώς γνωρίζουν πως τα μελετητήρια-αναγνωστήρια μετατρέπουν το διάβασμα σε μια ευχάριστη εμπειρία. Μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες εξελίσσουν την προσωπικότητα των παιδιών, προσφέροντας πολύτιμα εφόδια για την επαγγελματική και προσωπική τους ζωή.

Για να γίνεις μέλος του δυναμικού δικτύου της SoloMind, πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ