Αρχική Νέα Solomind- Κέντρα μελέτης με οφέλη για όλους

Solomind- Κέντρα μελέτης με οφέλη για όλους

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Έχοντας πετύχει έναν συνδυασμό κέντρου δημιουργικής απασχόλη­σης και κέντρου μελέτης με οφέλη για όλους, τα Solomind αξιοποι­ούν την ισχυρή φήμη τους στον χώρο της εκπαίδευσης και μέσα από ένα απόλυτα οργανωμένο εκ­παιδευτικό σύστημα προσφέρουν δυνατότητες ανάπτυξης και αύξη­σης της κερδοφορίας.

Ξεχωρίζοντας για την υψηλή ποιότητα που προσφέρουν, τα Solomind προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που προσαρμόζεται, ανάλογα με την τάξη, την ηλικία και τις ανάγκες του κάθε μαθητή.

Μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στον τομέα της εκπαίδευσης σε Κύπρο και Ελλάδα, η Solomind ξεχωρίζει για την ευελιξία της στην αγορά, τις σύγχρονες μεθόδους που ακολουθεί και την εμπειρία της στο να βοηθάει κάθε παιδί να εξελιχθεί μέσα από το διάβασμα και να αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες εύκολα και ευχάριστα.

Τα οφέλη του δικτύου όμως δεν σταματούν εδώ. Οι συνεργάτες του Solomind μπαίνουν σε μια οικογένεια με ισχυρό brand στο χώρο, λαμβάνοντας την διευρυμένη συμβολή και στήριξη του μέσω της οργανωμένης σχεδίασης του χώρου από εξειδικευμένους συνεργάτες, την βοήθεια εξεύρεσης του κατάλληλου προσωπικού και το στρατηγικό πλάνο διαφήμισης και marketing στο οποίο επενδύει η εταιρεία.

Μία χαμηλού κόστους επένδυση με άμεση απόδοση, τα μελετητήρια Solomind προσφέρουν διαφοροποίηση σε έναν κλάδο με ανοδική πορεία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ !

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ