Αρχική Νέα SoloMind, η εκπαιδευτική πρόταση που οδηγεί στην επιτυχία!

SoloMind, η εκπαιδευτική πρόταση που οδηγεί στην επιτυχία!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Από το 2009, τα παιδιά στα SoloMind μαθαίνουν να διαβάζουν σωστά τα σχολικά τους μαθήματα, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίζουν δυσκολίες κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Σύμμαχος γονέων, μαθητών και… franchisees, η SoloMind έχει αναδειχθεί ως η μεγαλύτερη εκπαιδευτική αλυσίδα της Κύπρου, για τις πρωτοποριακές μεθόδους εκμάθησης που αναπτύσσει! Ήδη, έχει ταξιδέψει τη φήμη της και στην Ελλάδα, λειτουργώντας ένα μελετητήριο-αναγνωστήριο στη Θεσσαλονίκη.

Τα κέντρα μελέτης SoloMind έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων, γιατί εκεί γνωρίζουν πως τα παιδιά θα προετοιμαστούν κατάλληλα για τα μαθήματα της επόμενης ημέρας, ακολουθώντας ειδικά διαμορφωμένο και προσαρμοσμένο πλάνο. Οι έμπειροι και καταρτισμένοι εκπαιδευτικοί των SoloMind αφουγκράζονται τις ανάγκες κάθε μαθητή και σχεδιάζουν το πλάνο που θα ακολουθήσει ο καθένας ξεχωριστά, ώστε να υπάρξει η σωστή δομή για την κατανόηση του μαθήματος.

Ακόμα, ο συνεργάτης της SoloMind  πέρα από την καθημερινή μελέτη των μαθημάτων, παρέχει για τα παιδιά του Δημοτικού προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, σχεδιασμένα από κατάλληλα εκπαιδευμένους παιδαγωγούς. Με αυτό τον τρόπο τα παιδιά μέσω εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων όπως χορό, ζωγραφική κ.λπ., εμπλουτίζουν το λεξιλόγιό τους και ενισχύουν την κριτική τους σκέψη.

Ο franchisee που θα επιλέξει την οικογένεια της SoloMind, εισέρχεται στον χώρο της εκπαίδευσης με χαμηλό επενδυτικό κεφάλαιο, χωρίς να χρειάζεται προηγούμενη επιχειρηματική εμπειρία. Η ομάδα της SoloMind τον στηρίζει:

  • Στον σχεδιασμό του κέντρου και των προγραμμάτων
  • Στην επιλογή της τοποθεσίας.
  • Στο επικοινωνιακό υλικό και στις προωθητικές ενέργειες.
  • Στην εκπαίδευση του ίδιου, αλλά και του προσωπικού του.

Επίσης, ο συνεργάτης/franchisee προσφέρει προσωποποιημένη εκπαίδευση και προγράμματα που αποτελούν την ιδανική λύση για μαθητές που έχουν ανάγκη μιας καθημερινής εποπτευόμενης μελέτης. Απευθυνόμενος σε ένα ευρύ κοινό (μαθητές με εργαζόμενους γονείς, παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και εξειδικευμένες ανάγκες, αλλοδαπούς μαθητές που χρειάζονται πρόσθετη υποστήριξη στη γλώσσα), αποκτά το δικό του εκπαιδευτικό κέντρο, έχοντας στο πλευρό του την έμπειρη ομάδα της SoloMind, σε κάθε του βήμα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ