Αρχική Νέα SoloMind: 20 κέντρα μελέτης, 30 χρόνια πείρας στην εκπαίδευση!

SoloMind: 20 κέντρα μελέτης, 30 χρόνια πείρας στην εκπαίδευση!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα σχολεία άρχισαν και τα SoloMind είναι έτοιμα να υποδεχθούν γονείς και franchisees στη μεγάλη οικογένειά τους!

Τα SoloMind συστήθηκαν στο κοινό της Κύπρου το 2009 και πολύ γρήγορα κέρδισαν την εμπιστοσύνη των γονιών που θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους.

H καινοτόμα επιχειρηματική πρόταση SoloMind έχει επιτύχει τον συνδυασμό ενός κέντρου δημιουργικής απασχόλησης με ένα κέντρο μελέτης ταυτόχρονα, γεγονός που έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πολλά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του concept.

Μέσα από ένα απόλυτα οργανωμένο εκπαιδευτικό σύστημα, η SoloMind προσφέρει δυνατότητες ανάπτυξης και αύξησης της κερδοφορίας, χρησιμοποιώντας σύγχρονες, ηλεκτρονικές και διαδραστικές μεθόδους εκμάθησης. Το αποτέλεσμα; το ένα κατάστημα να διαδέχεται το άλλο μέσα σε μόλις 2 χρόνια από την είσοδό της στο franchising, το 2015. H SoloMind, θέλοντας να βοηθήσει όσο περισσότερα παιδιά μπορεί, «άνοιξε τα φτερά της» και στην Ελλάδα. Ήδη λειτουργεί ένα κέντρο μελέτης στη Θεσσαλονίκη, το οποίο έχει αγαπηθεί για τις μεθόδους εκμάθησης που χρησιμοποιεί που μετατρέπουν το διάβασμα σε ένα ευχάριστο παιχνίδι!

Η ομάδα της SoloMind αντιμετωπίζει τον κάθε συνεργάτη ξεχωριστά και τον υποστηρίζει σε κάθε του βήμα. Για την επιλογή του κατάλληλου σημείου παρέχεται πλήρης συμβουλευτική υποστήριξη και αναλυτική αξιολόγηση της κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας, ώστε να διασφαλιστεί η πληρότητα των τμημάτων του κέντρου μελέτης. «Επιθυμία μας είναι οι συνεργάτες μας να νιώθουν ότι αποτελούν ίσα μέλη ενός άρτια οργανωμένου δικτύου. Η επιτυχία μας εξαρτάται από την επιτυχία των συνεργατών μας», δηλώνει ο κ. Κώστας Κάπονας, ιδρυτής της SoloMind.

Στόχος είναι σε κάθε κέντρο μελέτης του δικτύου, τα παιδιά να ανακαλύπτουν καθημερινά τη μοναδική εμπειρία μελέτης «SoloMind». Για την εξασφάλισή του, εφαρμόζεται ένα ολιστικό μοντέλο εκπαίδευσης για κάθε συνεργάτη, το οποίο περιλαμβάνει τόσο τη διαχείριση μαθητών, γονέων και ανθρώπινου δυναμικού, όσο και την αποτελεσματική προώθηση του κέντρου μελέτης στην τοπική αγορά.

Για να αποκτήσεις το δικό σου SoloMind, μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ