Αρχική Νέα Slim Bites: Το καινοτόμο concept στο γλυκό με τις πολλαπλές πηγές εσόδων
Slim Bites: Το καινοτόμο concept στο γλυκό με τις πολλαπλές πηγές εσόδων

Slim Bites: Το καινοτόμο concept στο γλυκό με τις πολλαπλές πηγές εσόδων

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Slim Bites αποτελεί ένα καινοτόμο concept με μια επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα στον υποψήφιο franchisee. Έχοντας αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε το γλυκό, το Slim Bites, δημιούργησε μια πλήρη, all year και διαχρονική πρόταση που συνδυάζει τις σύγχρονες τάσεις για υγιεινή διατροφή με έναν πλούσιο κατάλογο επιλογών για όλους τους ουρανίσκους που ανανεώνεται συνεχώς.

Το Slim Bites ξεπερνά την εποχικότητα διότι προσφέρει επιλογές καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, οι οποίες προσαρμόζονται και σε ανάλογες χρονικές περιόδους (παγωτό το καλοκαίρι, γιορτινά γλυκίσματα στις εορταστικές περιόδους). Παράλληλα, διαθέτει επιλογές για κάθε είδους event, αλλά και γλυκά που πέρα από ζάχαρη, δεν διαθέτουν ούτε λακτόζη, ούτε γλουτένη, ενώ έχουν και κατάλληλες επιλογές και για vegans. Με αυτόν τον τρόπο το Slim Bites επιτυγχάνει τη διείσδυση σε πολλά και διαφορετικά κοινά κάθε ηλικίας, εξασφαλίζοντας υψηλή κερδοφορία όλους τους μήνες του έτους.

Στις αρχές του περιλαμβάνονται η δέσμευση στη σωστή επιλογή και χρήση των πρώτων υλών, αλλά και ο σεβασμός στη διαδικασία παραγωγής των γλυκών.

Η μοναδικότητα του Slim Bites έγκειται στο ότι δοκιμάζοντας κανείς τα γλυκά του, δυσκολεύεται να πιστέψει ότι έλαβε ελάχιστες θερμίδες, ή ότι δε θα ανέβει το σάκχαρο του, λόγω της εξαιρετικά πλούσιας γεύσης τους. Κάθε γλυκό παρουσιάζεται στα καταστήματα είναι θερμιδομετρημένο, ώστε ο καταναλωτής να γνωρίζει τι είναι κατάλληλο για τον ίδιο να αγοράσει.

Στις αρχές του περιλαμβάνονται η δέσμευση στη σωστή επιλογή και χρήση των πρώτων υλών, αλλά και ο σεβασμός στη διαδικασία παραγωγής των γλυκών, με αποτέλεσμα οι πελάτες να απολαμβάνουν κάθε φορά την ίδια κορυφαία ποιότητα.

Slim Bites

Η ιδέα του Slim Bites ξεκίνησε στις αρχές του 2012. Η δραστήρια ομάδα του ξεκίνησε να πειραματίζεται με τη στέβια, έχοντας ως στόχο να προσφέρει γλυκά σε ομάδες καταναλωτών με ειδικές διατροφικές ανάγκες που δεν καλύπτονταν από ό,τι ήταν διαθέσιμο στην αγορά εκείνον τον καιρό, όπως για παράδειγμα άτομα με διαβήτη, δυσανεξία στη λακτόζη και στη γλουτένη, καθώς και vegans.

Το δίκτυο καταστημάτων Slim Bites αριθμεί πέντε καταστήματα σε Βριλήσσια, Γλυφάδα, Κολωνάκι, Νέα Ερυθραία και Νέο Ψυχικό, έχοντας ξεκινήσει την παρουσία τους στην αγορά της Αθήνας από το 2013, μετρώντας πλέον μια δεκαετία στο χώρο, κάτι που αποδεικνύει και την προτίμηση του κοινού στις υπηρεσίες που προσφέρει.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


SLIM BITES

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ