Αρχική Νέα Slim Bites: Η διαχρονική επιχειρηματική πρόταση που αλλάζει το γλυκό όπως το ξέραμε
Slim Bites: Μια διαχρονική επιχειρηματική πρόταση με ισχυρά στοιχεία μοναδικότητας

Slim Bites: Η διαχρονική επιχειρηματική πρόταση που αλλάζει το γλυκό όπως το ξέραμε

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To Slim Bites, το πρώτο patisserie που παράγει χειροποίητα, ολιγοθερμιδικά γλυκά με στέβια, ξεκίνησε την πορεία του στην αγορά της Αθήνας το 2013. Έκτοτε έχει επεκταθεί σε 4 ακόμη τοποθεσίες, φτάνοντας τα πέντε καταστήματα σε Βριλήσσια, Γλυφάδα, Κολωνάκι, Νέα Ερυθραία και Νέο Ψυχικό, ενώ παράλληλα συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου του μέσω franchising στοχεύοντας στην επέκταση σε περιοχές υψηλής ανάπτυξης στην Αθήνα, αλλά και στην αγορά της Κύπρου.

Το Slim Bites, ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή του ανοίγματός του, καθώς προσέφερε μια εναλλακτική που το κοινό χρειαζόταν, αλλά δεν είχε στη διάθεσή του μέχρι τότε. Τα χειροποίητα και θερμιδομετρημένα γλυκά του γρήγορα έγιναν talk of the town, καθώς κατάφεραν να υλοποιήσουν με επιτυχία τον συνδυασμό των γλυκών με χαμηλές θερμίδες χωρίς να κάνουν καμία έκπτωση στη γεύση.

Όλα τα γλυκά είναι χειροποίητα, φτιαγμένα με τη φροντίδα και την αγάπη των δημιουργών και βασίζονται στην τέχνη της γαλλικής ζαχαροπλαστικής.

Στα 10 και πλέον χρόνια λειτουργία τους τα καταστήματα Slim Bites πρωτοπορούν συνεχώς, δημιουργώντας νέες γεύσεις και έχοντας φτάσει τις 80 και πλέον μοναδικές συνταγές με στέβια στα καταστήματά τους.

Όλα τα γλυκά είναι χειροποίητα, φτιαγμένα με τη φροντίδα και την αγάπη των δημιουργών και βασίζονται στην τέχνη της γαλλικής ζαχαροπλαστικής, χωρίς να αποκλείονται επιλεγμένες επιρροές από όλον τον κόσμο. Ορισμένες από τις συνταγές είναι εντελώς πρωτότυπες, ενώ άλλες βασίζονται σε υπάρχουσες, κλασικές συνταγές που τροποποιήθηκαν με βάση έρευνας της ομάδας του Slim Bytes προκειμένου να αντικατασταθεί η ζάχαρη με στέβια, καθώς και τα συστατικά με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά με αντίστοιχα που έχουν χαμηλά λιπαρά.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί είναι αγνές, φυσικές, και σε πολλές περιπτώσεις με χαμηλά λιπαρά. Η κυρίως παραγωγή των γλυκών γίνεται στο εργαστήριο του Slim Bite, το οποίο καθημερινά παραδίδει φρέσκα γλυκά σε όλα τα καταστήματα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


SLIM BITES

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ