Αρχική Νέα Slim Bites: Εκεί που η γαλλική patisserie συναντά την υγιεινή διατροφή
Slim Bites: Εκεί που η γαλλική pattiserie συναντά την υγιεινή διατροφή

Slim Bites: Εκεί που η γαλλική patisserie συναντά την υγιεινή διατροφή

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Slim Bites φέρνει τη γαλλική patisserie στη ζωή μας με τον πιο υγιεινό τρόπο. Οι συνταγές του βασίζονται κατά κύριο λόγο στην τέχνη της Γαλλικής ζαχαροπλαστικής, χωρίς να απουσιάζουν επιλεγμένες επιρροές από τον υπόλοιπο κόσμο. Πέραν όμως των πολυπληθών συνταγών, το Slim Bites βγάζει έναν αέρα Γαλλίας και στην αισθητική των καταστημάτων του.

Τα καταστήματα Slim Bites χαρακτηρίζονται από τον κομψό και μίνιμαλ σχεδιασμό που φέρνει στο νου την ατμόσφαιρα και την αισθητική της Γαλλίας. Η παρουσίαση των προϊόντων, τα διακοσμητικά στοιχεία και η διάταξη των βιτρινών έχουν σχεδιαστεί με τρόπο που να εξυπηρετεί καλύτερα τους πελάτες και να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία αγορών.

Ορισμένες από τις συνταγές είναι εντελώς πρωτότυπες, ενώ άλλες βασίζονται σε υπάρχουσες, κλασικές συνταγές που τροποποιήθηκαν με βάση έρευνας της ομάδας προκειμένου να αντικατασταθεί η ζάχαρη με στέβια, καθώς και τα συστατικά με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά με αυτό που έχουν χαμηλά λιπαρά. Στην ετικέτα κάθε προϊόντος, δίπλα στην τιμή, ο πελάτης μπορεί να δει και τις θερμίδες, ενώ το προσωπικό πωλήσεων είναι καλά ενημερωμένο για όλα τα συστατικά και είναι έτοιμο να συμβουλεύσει κάθε πελάτη ποιο γλυκό να επιλέξει ανάλογα με τη διατροφή του.

Η ποικιλία και το μενού μας αλλάζει κάθε δύο-τρεις μήνες, ώστε να ακολουθούνται οι εποχές και οι τάσεις, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη διαχρονικότητα του concept και την επανάληψη των πελατών, αφού συνεχώς θα βρίσκουν κάτι καινούριο να επιλέξουν.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα χριστουγεννιάτικα γλυκά από αυτόν τον συνδυασμό. Ο κάθε επισκέπτης σε ένα κατάστημα Slim Bytes μπορεί να βρει μελομακάρονα, κουραμπιέδες και χριστουγεννιάτικα μπισκότα, φτιαγμένα με τις ίδιες προδιαγραφές με τα υπόλοιπα γλυκά και αν απολαύσει τα αγαπημένα γιορτινά εδέσματα χωρίς καμία ανησυχία στη διατροφή του.

Μικροί και μεγάλοι που θα επισκεφθούν τα καταστήματα Slim Bites αυτές τις γιορτές θα έχουν και την ευκαιρία να γράψουν ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Κάθε κατάστημα θα κληρώσει έναν τυχερό ο οποίος θα κερδίσει μια δωροεπιταγή αξίας 200 ευρώ για τα γλυκά ενός χρόνου.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


SLIM BITES

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ