Αρχική Νέα Σημαντικές βραβεύσεις για την ΑΒ Βασιλόπουλος στα Retail Business Awards 2023
Σημαντικές βραβεύσεις για την ΑΒ Βασιλόπουλος στα Retail Business Awards 2023

Σημαντικές βραβεύσεις για την ΑΒ Βασιλόπουλος στα Retail Business Awards 2023

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Σημαντικές βραβεύσεις κατέκτησε η ΑΒ Βασιλόπουλος στον θεσμό Retail Business Awards 2023, για τις πρωτοποριακές ενέργειές της όσον αφορά στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, την ανακύκλωση και το δίκτυο Franchising. Διακρίθηκε με τρία βραβεία –ένα gold, ένα silver και ένα bronze– στις κατηγορίες «Private Label», «CSR Retail Strategy» και «Retail Franchisor of the Year», αντίστοιχα. Πρόκειται για μία ακόμη τιμητική αναγνώριση των πρωτοβουλιών της ΑΒ Βασιλόπουλος, που έχει πάντα στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της τη στήριξη των τοπικών παραγωγών και την προσφορά προϊόντων από την ελληνική γη, την αφοσίωση στη βιώσιμη ανάπτυξη, την υγιεινή διατροφή, την καινοτομία, τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Με το Gold βραβείο, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ξεχώρισε η σειρά ελληνικών προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», που έχει δημιουργηθεί από το 2004, σε μια προσπάθεια της ΑΒ Βασιλόπουλος να στηρίξει έμπρακτα τους μικρούς Έλληνες παραγωγούς, να προσφέρει ανάσα στην ελληνική οικονομία και να αναδείξει τον πλούτο και την προστιθέμενη αξία των ελληνικών προϊόντων. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εστιάζει στους Έλληνες παραγωγούς και στη δυναμική σχέση που αναπτύσσουν με την ελληνική γη, αναδεικνύοντας παράλληλα τα παραδοσιακά εγχώρια προϊόντα και τη διατροφική τους αξία

ΑΒ Βασιλόπουλος βραβεύσεις

Παράλληλα, η εταιρεία είναι βαθιά ευαισθητοποιημένη απέναντι στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της λειτουργίας της, γι’ αυτό και ενισχύει συνεχώς τις προσπάθειές της για την προστασία του περιβάλλοντος, υλοποιώντας δράσεις τόσο για αυτήν τη γενιά όσο και για τις μελλοντικές. Στο πλαίσιο αυτό, απέσπασε το Silver βραβείο για τα προγράμματά της για την ανακύκλωση. Πιο αναλυτικά, τα προγράμματα κινούνται γύρω από την ίδια την ανακύκλωση, αλλά και την εκπαίδευση σε αυτή, μέσα από τα Κέντρα Ανακύκλωσης σε όλη την Ελλάδα, το πρώτο «Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης», την ανακύκλωση αποτσίγαρων, κινητών συσκευών, λαδιού, λαμπτήρων και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Για το σύστημα δικαιόχρησης (Franchising), το οποίο προσφέρει σε νέους συνεργάτες μια ασφαλή επένδυση για το μέλλον τους, με σταθερό οικονομικό όφελος, διακρίθηκε με Bronze βραβείο η ΑΒ Βασιλόπουλος. Συγκεκριμένα, με αυτό το μοντέλο συνεργασίας, η ΑΒ, ανταποκρινόμενη στη νέα τάση για γρήγορες και εύκολες αγορές, δίνει τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να αποκτήσει το δικό του κατάστημα τροφίμων AB Shop & Go. Τα Franchise καταστήματα ΑΒ Shop & Go αισίως έχουν ξεπεράσει τα 160 σε Αττική, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδος και συνεχίζουν να αυξάνονται με αμείωτο ρυθμό. Η ευέλικτη συνεργασία με την ΑΒ προσφέρει ένα σημαντικό ετήσιο κέρδος για τους νέους επιχειρηματίες και επαγγελματική εξασφάλιση σε βάθος χρόνου.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ