Αρχική Νέα #SeptemBurger_2016 Closing Party

#SeptemBurger_2016 Closing Party

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To Septemburger _ 2016 έπειτα από μια σειρά πετυχημένων parties σε Γλυφάδα , Χολαργό , Θεσσαλονίκη , Νέα Σμύρνη και Πανόρμου κλείνει με ένα μεγάλο party στο κεντρικό κατάστημα της Πραξιτέλους με ΝΕΑ ημερομηνία την Πέμπτη 06 Οκτωβρίου 2016.

Μια βραδιά με πολλή μουσική , χορό και πολλές εκπλήξεις ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο το festival που τόσο πετυχημένα συνδύασε τη διασκέδαση με τη γεύση.

Tην Πέμπτη 06 Οκτωβρίου και ώρα 20:30 θα ξεκινήσει το μεγάλο closing party στο οποίο θα εμφανιστούν οι Jitterbugs με τη rock and roll, uplifting διάθεσή τους, ο Άκης Παναγιωτίδης που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τη χαρακτηριστική rock φωνή του και οι Music Box, μια νεανική, δυναμική χορευτική ομάδα, που θα μας μυήσει στο Breaking/Popping/Locking/Hip Hop Party Dancing. Σε αυτή τη μοναδική βραδιά θα ανακοινωθούν και οι νικητές του μεγάλου διαγωνισμού που τρέχει παράλληλα με το Septemburger_2016.

Για πρώτη φορά στα Ελληνικά χρονικά, η καλύτερη αλυσίδα εταιρία εστίασης διοργανώνει μία τόσο μεγάλη γιορτή για τους φίλους της, που τη στηρίζουν από την ίδρυσή της και από το πρώτο της κατάστημα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Έχοντας ως αρχή την εξαιρετική ποιότητα προϊόντων σε προσιτές τιμές, η εταιρία Hot Hot Burger Bar δημιουργεί ένα νέο θεσμό που συνδέει το φαγητό με τη διασκέδαση.

To Septemburger_2016 διεξάγεται σε διάφορα σημεία της Ελλάδος με αρχή το κατάστημα της εταιρίας Hot Hot Burger Bar στη Γλυφάδα στις 13/09 και δίνει την δυνατότητα σε όλους τους Hot Hot Burgers Βar φίλους να δοκιμάσουν τις ήδη υπάρχουσες αλλά και νέες γεύσεις που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά. Σκοπός του Septemburger_2016 είναι να διασκεδάσoυν οι φίλοι μας, με live acts, phootshoots και selfie booths,  όπως επίσης και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς με δώρα ταξίδια, κινητά, VR γυαλιά και συλλεκτικούς δίσκους από βινύλιο.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ