Αρχική Νέα Σεμινάριο Mindful Meditation στο Oliver Family House

Σεμινάριο Mindful Meditation στο Oliver Family House

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Oliver Family House ή αλλιώς ο πιο δημοφιλής “οικογενειότοπος” για μικρούς και μεγάλους, έχει ως επίκεντρο το παιδί και φροντίζει πάντα για την ψυχική και σωματική του υγεία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα εξειδικευμένα σεμινάρια αυτεπίγνωσης που θα πραγματοποιηθούν στις 5 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του πολυχώρου.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του Oliver Family House εξυπηρετεί πιστά τις ανάγκες όλης της οικογένειας, γέγονος που τον κατατάσσει πρώτο στις προτιμήσεις όλων, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. Στο Oliver Family House υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα spots για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών ανά ηλικία, στοχεύοντας στις ανάγκες του κάθε ενός ξεχωριστά.  Όλα τα προγράμματα οργανώνονται και εφαρμόζονται από έμπειρους παιδαγωγούς και επαγγελματίες του κλάδου.

Όλο και περισσότερες οικογένειες εμπιστεύονται το Oliver Family House για την διοργάνωση parties των παιδιών τους, καθώς έχει αναδειχθεί σε κορυφαία επιλογή, δεδομένου ότι εγγυάται την ασφάλεια και τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων. Οι δεξιότητες του σεφ, η εμπειρία των παιδαγωγών και η ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα, συνθέτουν το πάζλ ενός αξέχαστου πάρτι.

Ο πολυχώρος Oliver Family House απευθύνεται σε πολλαπλά κοινά τοποθετώντας ταυτόχρονα στο επίκεντρο την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τόσο του γονέα όσο και του παιδιού. Πρόκειται για ένα πολυσυλλεκτικό concept που δημιουργεί όλες τις προυποθέσεις για υψηλή κερδοφορία και απόδοση, εξασφαλίζει την ποιότητα ζωής σε συνδυασμό με την επαγγελματική εξέλιξη.

Ο υποψήφιος συνεργάτης θα γίνει μέλος ενός πρωτοποριακού concept που ανταποκρίνεται πλήρως στις σημερινές τάσεις και ανάγκες της σύγχρονης και μοντέρνας οικογένειας.

Μάθετε περισσότερα για το Oliver Family House εδώ .

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ