Αρχική Νέα Secret Wine Experiences από το Cinque Wine Deli Bar

Secret Wine Experiences από το Cinque Wine Deli Bar

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Εμπειρίες με επίκεντρο το κρασί

 

Το Cinque Wine Deli Bar βρίσκει πάντα τους καλύτερους και πιο πρωτότυπους τρόπους για να προσφέρει στο κοινό μοναδικές και εκλεπτυσμένες εμπειρίες με βάση το ποιοτικό κρασί.

Μια από αυτές είναι και το Secret Wine Experiences. Όσοι το ξέρουν και έχουν πάρει μέρος, σίγουρα θα έχουν πολλά να πουν και να μοιραστούν, μιας και πρόκειται για μια ανεπανάληπτη εμπειρία! Για όσους πάλι, το ακούν για πρώτη φορά, αυτό δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα. Άλλωστε, τι μυστικό θα ήταν;

Το Cinque υπό άκρα μυστικότητα διοργανώνει, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, Secret Wine Experiences, εκδηλώσεις αφιερωμένες στο κρασί, την γευσιγνωσία και την εκπαίδευση πάνω στο πιο αγαπητό και εκλεπτυσμένο διονυσιακό ποτό. Εκλεκτοί καλεσμένοι, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κρασιά από την μεγάλη ποικιλία του Cinque συνοδευόμενα από τα κατάλληλα εδέσματα. Οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες, τηρείται σειρά προτεραιότητας και μόνο όσοι έχουν λάβει την εκάστοτε πρόσκληση μπορούν να έχουν πρόσβαση. Μήπως θέλετε να είστε κι εσείς ανάμεσα στους επόμενους τυχερούς; Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και μόλις φτάσει η σειρά σας θα ειδοποιηθείτε εγκαίρως ώστε να προετοιμαστείτε για την πιο ανεπανάληπτη εμπειρία γνωριμίας με το κρασί. Πού; Για να κρατήσει την αδρεναλίνη στα ύψη και να εντείνει την ανυπομονησία του κοινού, το Cinque δεν αποκαλύπτει το μέρος που θα διεξαχθεί το event, παρά μόνο μια μέρα πριν! Μπορεί να είναι από μια ιδιωτική αίθουσα σε ένα πολυτελές εστιατόριο, μέχρι ένα σαλόνι ενός σπιτιού, μια ταράτσα με θέα ή κάποιο σκοτεινό κελάρι γεμάτο με κρασιά. Όλα θα μαθευτούν τελευταία στιγμή..

Cinque Wine Deli bar

Στρατηγική marketing που ενδυναμώνει τη σχέση με το κοινό

Το Cinque Wine Deli Bar, με κινητήριο δύναμη την αγάπη για το καλό κρασί και την εξέλιξη του concept, βρίσκει νέα μονοπάτια για να οδηγήσει την εμπειρία του καταναλωτή. Θέλει να συνδέεται ουσιαστικά με το κοινό του, να το συμβουλεύει και να το εκπαιδεύει στο καλό κρασί. Μέσα από μια επιλεκτική και δυναμική στρατηγική marketing κρατάει το κοινό σε εγρήγορση παρέχοντάς του νέες εμπειρίες και νέα μονοπάτια για να ανακαλύψει. Μέσω της ξεχωριστής φιλοξενίας, του προϊοντικού μείγματος και των δράσεων που διοργανώνει έχει επιτύχει να διατηρεί ένα πιστό πελατολόγιο το οποίο διαρκώς ανανεώνεται. Γι’ αυτό και το κοινό το κατατάσσει για έξι συναπτά έτη στην κορυφή του TripAdvisor.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CINQUE WINE DELI BAR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ