Αρχική Νέα Σε συνεχή τροχιά ανάπτυξης το Overoll Croissanterie!
Σε συνεχή τροχιά ανάπτυξης το Overoll Croissanterie!

Σε συνεχή τροχιά ανάπτυξης το Overoll Croissanterie!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στους πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας, υπάρχει ένα concept που ξεχωρίζει στην πόλη, συνδυάζοντας τα λαχταριστά croissants με τη street food κουλτούρα. Μέσα σε μόλις δύο έτη, το Overoll Croissanterie έχει καθιερωθεί ως το νέο viral success story της Αθήνας και τα λαχταριστά croissants του έχουν πλέον ταξιδέψει σε κάθε περιοχή, ενισχύοντας τον τίτλο του ως η No. 1 croissanterie της πόλης.

 

Overoll Croissanterie

Το Overoll Croissanterie, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία στα δύο πρώτα εταιρικά καταστήματα, στις πολυσύχναστες γειτονιές του Χαλανδρίου και της Πραξιτέλους, έχει αιχμαλωτίσει τις καρδιές και τις γεύσεις του κόσμου. Οι πελάτες συρρέουν στα καταστήματα, είτε επιλέγουν να απολαύσουν τα αφράτα croissants και τον αρωματικό καφέ μέσω delivery, απευθείας στην πόρτα τους.

Η ραγδαία επιτυχία των δύο εταιρικών καταστημάτων άνοιξε το δρόμο για την περαιτέρω  επέκταση του Overoll μέσω franchising, με υπογεγραμμένες συμβάσεις σε Θεσσαλονίκη, Νέα Σμύρνη, Κηφισιά και Αιγάλεω, καθώς και την αγορά της Κύπρου. Παράλληλα, το Overoll έχει στρέψει το ενδιαφέρον του και στο εξωτερικό με προτεραιότητα την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

No. 1 viral success story

Ως το Νο. 1 viral concept τα τελευταία χρόνια, το Overoll έχει οικοδομήσει ένα πιστό πελατειακό κοινό, που έχει υιοθετήσει το Overoll ως αγαπημένη συνήθεια για τις καθημερινές του ανάγκες. Παράλληλα, το προϊοντικό μείγμα του Overoll ανανεώνεται διαρκώς με βάση ετήσιο calendar και εισάγονται νέες κατηγορίες, εξασφαλίζοντας την ενίσχυση  και τη διάρκεια των πωλήσεων (πχ. Valentine’s Day, office pack, breakfast box, νέες σειρές signature προϊόντων to be announced soon). Αυτός ο διαρκής εμπλουτισμός του μενού με νέες αλμυρές και γλυκές δημιουργίες, που πλαισιώνονται από μια λαχταριστή ποικιλία από ροφήματα, κάνει τους πελάτες να επιστρέφουν διαρκώς για περισσότερα.

Το Overoll αναγνωρίζει την ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή για γρήγορες και γευστικές επιλογές και για το λόγο αυτό επενδύει σημαντικά στην αγορά του delivery, αξιοποιώντας τη δυναμική της Wolt για να προσεγγίσει μια ευρύτερη πελατειακή βάση. Με μια εντυπωσιακή μέση απόδειξη που ξεπερνά τα 11€, το Overoll εξασφαλίζει πολλαπλά οφέλη για τον franchisee, ενώ η αποδοτική και παραγωγική δομή της εταιρείας, σε συνδυασμό με το ελεγχόμενο κόστος, διασφαλίζει την κερδοφορία, διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα στην κορυφή.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


Overoll Croissanterie

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ