Αρχική Νέα Σε… ρυθμούς εγκαινίων το Stegno Θεσσαλονίκης

Σε… ρυθμούς εγκαινίων το Stegno Θεσσαλονίκης

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα εγκαίνια του Stegno στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, το νέο κατάστημα, που βρίσκεται επί της οδού 25ης Μαρτίου 85, θα ανοίξει και επίσημα τις πόρτες του την Παρασκευή (20/1 – 19:00), με πολλούς από τους φίλους της γνωστής αλυσίδας να αναμένεται να παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Εμφανώς ικανοποιημένη, η συνεργάτης – franchisee του καταστήματος, Βασιλική Παπάζογλου, αναφερόμενη στην έως τώρα συνεργασία με τους ανθρώπους του Stegno, τονίζει: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από το επίπεδο υποστήριξης από όλη την ομάδα του Stegno. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα βγει και προς τα έξω. Υπάρχει μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και νιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα οικογενειακό περιβάλλον, όπου με φροντίζουν. Υπολογίζουν και το τελευταίο δικό μου ευρώ σαν να είναι δικό τους».

Επιπλέον, η κα. Παπάζογλου, έκανε ιδιαίτερη μνεία και στο αίσθημα ασφάλειας που ένιωσε κατά τις διαδικασίες ανοίγματος του νέου καταστήματος. «Νιώθω ασφάλεια με την ομάδα του Stegno σε πολλαπλά επίπεδα», σημειώνει αρχικά και συνεχίζει: «Ξεχωρίζει για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η εκπαίδευση, η μεταφορά της τεχνογνωσίας και ταυτόχρονα παρέχει την υποστήριξη που απαιτείται. Μπορώ να πω, πως την χαρακτηρίζει η αμεσότητα και ήδη σκέφτομαι την επόμενη ημέρα με το άνοιγμα ενός δεύτερου καταστήματος».

stegno

Τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας Stegno 

Η αλυσίδα Stegno, μετράει πάνω από 40 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, με την ολοένα και μεγαλύτερη αύξηση του δικτύου να βασίζεται στην επιτυχία του concept, αλλά και στις σχέσεις εμπιστοσύνης που υπάρχουν με τους συνεργάτες. Με δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο και δομημένο σύστημα franchise, προσφέρει μια ελκυστική πρόταση για τους franchisees, με γρήγορη μετάβαση στην κερδοφορία που δεν σταματάει να εξελίσσεται και να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες της αγοράς.

Ακόμα ένας σημαντικό όφελος που μπορεί να αποκομίσει, εξάλλου, ο franchisee από τη συμμετοχή του στο δίκτυο του Stegno, είναι η ισορροπημένη καθημερινότητα. Υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα να επιτύχει τους επιχειρηματικούς του στόχους διατηρώντας παράλληλα την ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής.

Η αλυσίδα Stegno τιμήθηκε με το βραβείο «Family Friendly Franchise» στα The Franchise Success Awards 2022, καθώς σέβεται και στηρίζει την έννοια της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Στηρίζει την οικογένεια και προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες ευημερίας κι επαγγελματικής ανέλιξης, έχοντας υιοθετήσει μια κουλτούρα αμεσότητας, αμοιβαιότητας και υπεύθυνου franchising.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

STEGNO

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ