Τρία νέα καταστήματα Παραδοσιακό ανοίγουν τις πόρτες του σε κομβικές περιοχές για την ανάπτυξη του δικτύου franchise και πιο συγκεκριμένα, στην Πλάκα, τη Γλυφάδα και την Κύπρο.
Το Παραδοσιακό είναι η αλυσίδα που στηρίζεται στην παράδοση αλλά φροντίζει πάντοτε να συμβαδίζει με τις σύγχρονες τάσεις, προτείνοντας διαρκώς νέες λαχταριστές γεύσεις.
Με πάθος για ανάπτυξη και εξέλιξη, η εταιρεία προσαρμόζεται σύμφωνα με τις διατροφικές συνήθειες του καταναλωτικού κοινού, ώστε να βρίσκεται πάντα στην κορυφή των προτιμήσεών του. Γιατί; Είναι απλό. Διότι ο κόσμος πλέον αναζητά πιο υγιεινές επιλογές με λιγότερα λιπαρά και ζάχαρη.
Προϊοντικό μείγμα για επιλεκτικούς
Προσαρμόζοντας το προϊοντικό του μείγμα σύμφωνα με την εποχή, η ομάδα του Παραδοσιακό έχει προσθέσει δροσερά smoothies από φρέσκα φρούτα, σπιτική λεμονάδα και healthy σνακ, σαλάτες και σάντουιτς που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των πελατών.
Παράλληλα, είναι η πρώτη αλυσίδα που μας παρουσίασε μια πλήρη γκάμα 22 προϊόντων gluten free. Η δημιουργία τους πραγματοποιήθηκε με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας και την αναγνώριση του brand σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό, που προσέχει να τρέφεται σωστά.
Η γκάμα αυτή περιλαμβάνει προϊόντα για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πίτες (τυρόπιτα, σπανακοτυρόπιτα, κοτόπιτα, κρεμόπιτα), σάντουιτς (με μορταδέλα, γαλοπούλα, κοτόπουλο, ή ζαμπόν), κουλούρια Θεσσαλονίκης, μπισκότα, κριτσίνια, κέικ, μπάρες δημητριακών, ακόμα και πίτσα (χωριάτικη, ή μαργαρίτα), όλα πεντανόστιμα, προσαρμόζονται σε κάθε διατροφική ανάγκη! Για το Παραδοσιακό, η κατηγορία GLUTEN FREE συμπεριλαμβάνεται μέσα στη γενικότερη στρατηγική της εταιρείας να αφουγκράζεται τις τάσεις και τις ανάγκες της.
Η μεγάλη ποικιλία γεύσεων σημαίνει ότι ολοένα και περισσότεροι πελάτες επισκέπτονται το Παραδοσιακό , που μετατρέπεται σε συνάντηση διαφορετικών γεύσεων για πολλαπλά κοινά. Με αυτόν τον τρόπο, πολλαπλασιάζονται τα έσοδα του franchisee, ο οποίος βλέπει την επιχείρησή του να αποδίδει καρπούς.