Αρχική Νέα Σε έντονους ρυθμούς ανάπτυξης η CHICK IN Καλαϊτζή

Σε έντονους ρυθμούς ανάπτυξης η CHICK IN Καλαϊτζή

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Σε έντονους ρυθμούς ανάπτυξης η CHICK IN Καλαϊτζή συνεχίζει την εφαρμογή του πλάνου της για τα έτη 2017 – 2021. Μετά το νέο μεικτό κατάστημα (meat & Grill) στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, η εταιρεία προχωράει με στόχο τη σωστή και αποδοτική δομή του δικτύου.

Με αυτό το σκεπτικό μεταφέρει το κατάστημα της οδού Αγίων Πάντων 54, στην οδό Χαλκοκονδυλη 35, 200 μ. από το υφιστάμενο σημείο. Η μετακόμιση του καταστήματος, όπως εξηγεί ο κ. Βασίλειος Αγιαννίτης, Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Ανάπτυξης, πραγματοποιείται μετά από έρευνες της εταιρείας για καλύτερο σημείο διάθεσης λιανικής πώλησης. «Η επισκεψιμότητα του σημείου ανά ώρα είναι μεγαλύτερη της υφιστάμενης οδού κι αυτό είναι το βασικό κριτήριο της μεταφοράς».

Παράλληλα η CHICK IN Καλαϊτζή εγκαινιάζει νέο κατάστημα νωπών πουλερικών στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στην οδό Μακεδονίας 142, στην περιοχή Κηφισιά. Η επιλογή της ανατολικής Θεσσαλονίκης για νέο κατάστημα, έρχεται να ολοκληρώσει τον γεωγραφικό σχεδιασμό της ανάπτυξης του δικτύου στην πόλη, συμπληρώνει ο κύριος Αγιαννίτης.

Η CHICK IN Καλαϊτζή έχει καθιερωθεί ως μια επιτυχημένη αλυσίδα εξειδικευμένων καταστημάτων στα νωπά προϊόντα πουλερικών σε πελάτες λιανικής και χονδρικής. Η βαθιά γνώση του προϊόντος καθώς και η σφραγίδα της ποιότητας Καλαϊτζή είναι τα ισχυρά σημεία διαφοροποίησης.

Τα καταστήματα CHICK in Καλαϊτζή λειτουργούν είτε ως αμιγώς σημεία πώλησης νωπού κοτόπουλου και επεξεργασμένων-συσκευασμένων προϊόντων για να ετοιμάσουμε μόνοι μας τις δικές μας συνταγές, είτε ως μεικτά καταστήματα από τα οποία οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν μια ευρύτατη γκάμα έτοιμων απολαυστικών γευμάτων.

 

Η επιχειρηματική πρόταση CHICK IN Καλαϊτζή εξοπλίζει με ισχυρά εφόδια επιτυχίας κάθε νέο επιχειρηματία, καθώς η εταιρεία επενδύει συστηματικά στη δημιουργία γραμμών παραγωγής, στη μεταποίηση και στην απόκτηση πιστοποίησης σύμφωνα με πρότυπα υψηλών προδιαγραφών.

Γιατί να επιλέξω το franchise της CHICK IN Καλαϊτζή;

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ