Αρχική Νέα Rey Pablo, το σύγχρονο concept της εστίασης με την ποιοτική προσέγγιση σε κάθε τομέα!

Rey Pablo, το σύγχρονο concept της εστίασης με την ποιοτική προσέγγιση σε κάθε τομέα!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το all day café-bar-restaurant συστήθηκε στο κοινό της Βούλας το 2014 και πολύ γρήγορα έκανε τη διαφορά στον χώρο της εστίασης για την ιδιαίτερη ταυτότητά του και το πρωτότυπο μενού του που εστιάζει στην κάθε ώρα της ημέρας ξεχωριστά! Το 2017 το Rey Pablo ταξίδεψε και στο Μαρούσι, με τη δημιουργία ενός franchise καταστήματος.

Πώς ξεκίνησε η ιδέα για το Rey Pablo; Ποια είναι τα στοιχεία που το κάνουν ξεχωριστό και ποια τα οφέλη του υποψήφιου franchisee; Τα αδέλφια Μιχάλης και Γιάννης Τραυλός, συνιδρυτές του Rey Pablo μας δίνουν τις απαντήσεις!

«Το φθινόπωρο του 2013, έχοντας ήδη στο μυαλό μας ότι η αγορά της Βούλας είχε φανερή έλλειψη σύγχρονων καταστημάτων εστίασης και επομένως, μεγάλη προοπτική ανάπτυξης, εντοπίσαμε έναν χώρο ιδανικό για αυτό που ονειρευόμασταν, επί της κεντρικής οδού Βασιλέως Παύλου. Κάπως έτσι γεννήθηκε το Rey Pablο», αναφέρουν.

Ποια στοιχεία διαμορφώνουν την ταυτότητα του Rey Pablo;

Στο Rey Pablo έχουμε πετύχει την ποιοτικότερη προσέγγιση σε κάθε τομέα, από τη μουσική, τη διακόσμηση και το περιβάλλον μέχρι τα υλικά, την παρουσίαση και τη γεύση! Έχουμε δημιουργήσει ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον για όλες τις ομάδες πελατών, στηριζόμενο σε αισθητική με βιομηχανικά στοιχεία, ιδιαίτερα έπιπλα και διακοσμητικά, κυρίως από προσωπικές μας συλλογές και τα ταξίδια μας.

Επίσης, η μουσική επένδυση στον χώρο του Rey Pablo στηρίζεται σε easy listening, jazz και soul ήχους, πάντα στη σωστή ένταση ανάλογα με την ώρα. Ιδιαίτερο ρόλο στο concept παίζουν οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούμε,  που είτε αφορούν κάποιο party με dj και σαξόφωνο, είτε κάποια live εμφάνιση από επιλεγμένους μουσικούς.

Ακόμα, ο όρος espresso-wine-gastro χαρακτηρίζει απόλυτα το franchise concept που έχουμε δημιουργήσει! Ο καφές μας αποτελείται από ένα blend εννέα διαφορετικών κόκκων, ειδικά σχεδιασμένο για το Rey Pablo. Ιδιαίτερη βάση δίνουμε και στο κρασί. H wine list μας περιέχει μία μεγάλη ποικιλία, κυρίως εγχώριων, προϊόντων (όλα προσφέρονται και σε ποτήρι), που ανανεώνεται συνεχώς. Κάθε κατάστημα εξοπλίζεται με εξειδικευμένα μηχανήματα (συντηρητές κρασιών, dispensers κ.λπ.) για τη βέλτιστη διατήρηση του προϊόντος, ενώ το προσωπικό μας εκπαιδεύεται κατάλληλα για να παρέχει τη σωστή εξυπηρέτηση.

Επίσης, ένα από τα δυνατά σημεία του Rey Pablo είναι το καθημερινό μας brunch. Περιέχει ποικίλες προτάσεις, ενώ τα Σαββατοκύριακα λειτουργεί και ξεχωριστός κατάλογος προσαρμοσμένος ανάλογα με την εποχή. Πέρα από το brunch όμως, ο βασικός μας κατάλογος περιλαμβάνει πιάτα με τα ποιοτικότερα υλικά τόσο για ένα ελαφρύ γεύμα το μεσημέρι, όσο και για ένα γευστικό δείπνο τις βραδινές ώρες.

Ποια τα οφέλη για του υποψήφιου franchisee;

Στα 4,5 χρόνια λειτουργίας μας, έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο αυτοματοποιημένων ενεργειών για την καθημερινή εύρυθμη λειτουργία του Rey Pablo. Στόχος μας όλες οι  διαδικασίες, από αυτές που αφορούν στην οργάνωση και την διοίκηση, μέχρι αυτές που αφορούν σε παραγγελίες, κλεισίματα ταμείων και απογραφές, να πραγματοποιούνται μέσω συγκεκριμένων κατευθύνσεων, είτε με την παροχή εξειδικευμένου λογισμικού, είτε με τη χρήση ειδικών φορμών. Όλα τα παραπάνω αναγράφονται αναλυτικά στα εγχειρίδια λειτουργίας κάθε καταστήματος, ώστε να απλοποιηθεί στο μέγιστο η καθημερινότητα και να επιτευχθεί η μέγιστη αποτελεσματικότητα για τον συνεργάτη μας. Το προσωπικό που θα αναλάβει την εφαρμογή των παραπάνω, δεν χρειάζεται κατ’ανάγκη συγκεκριμένη εξειδίκευση. Άλλωστε, η εκπαίδευση που παρέχεται πριν το άνοιγμα κάθε καταστήματος στοχεύει στην ομαλή ένταξή του σε συνθήκες πραγματικής λειτουργίας.

Τέλος, κύριο μέλημά μας είναι η γρήγορη απόσβεση της επένδυσής του και η μετέπειτα κερδοφορία του. Σε προσωπικό επίπεδο, ο franchisee αναπτύσσει τον κοινωνικό του κύκλο και τον κύκλο συνεργατών του, αναγνωρίζεται από την τοπική κοινωνία και αποκτά τη δυνατότητα ευέλικτου ωραρίου εργασίας, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του καταστήματος.

Για το δικό σου Rey Pablo, μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ