Αρχική Νέα REY PABLO, o all day προορισμός για ποιοτικές, γευστικές επιλογές!

REY PABLO, o all day προορισμός για ποιοτικές, γευστικές επιλογές!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια
Το REY PABLO συστήθηκε στο κοινό της Βούλας το φθινόπωρο του 2013 και πολύ γρήγορα αγαπήθηκε για τις ποιοτικές γεύσεις που προσφέρει, όλες τις ώρες της ημέρας! To 2017 το all day cafe-bar-restaurant «ταξίδεψε» και στο Μαρούσι, με τη δημιουργία του πρώτου franchise εστιατορίου, ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο το brand του!

rey pablo.people 2

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, στο REY PABLO θα συναντήσει κανείς διαφορετικά κοινά. Από νωρίς το πρωί εργαζόμενοι, φοιτητές, άτομα μεγαλύτερης ηλικίας το επισκέπτονται για τον πρώτο καφέ της ημέρας. Το μεσημέρι, οικογένειες και παρέες συναντώνται στον μοντέρνο χώρο του για να απολαύσουν ένα ποιοτικό γεύμα, brunch ή ένα λαχταριστό γλυκό.

Αργότερα, όταν ο ρυθμός ανεβαίνει, τα REY PABLO «γεμίζουν» από παρέες και ζευγάρια που το επιλέγουν για να δειπνίσουν, με τη συνοδεία ενός καλού κρασιού, ή για ένα δροσιστικό cocktail μετά τη δουλειά, υπό το άκουσμα easy listening, jazz και soul ήχων! Επίσης, συχνά είναι τα επαγγελματικά γεύματα, οι εταιρικές εκδηλώσεις, ή ο εορτασμός γενεθλίων στον μοντέρνο χώρο του REY PABLO, πάντα σε value for money τιμές!

Γιατί ο κόσμος έχει αγαπήσει το REY PABLO; Γιατί γνωρίζει πως εκεί θα βρει ποιοτικές γευστικές επιλογές, για κάθε ώρα της ημέρας σε έναν χώρο με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και αρχιτεκτονική, διακοσμημένο με handpicked αντικείμενα που είναι εξαιρετικά σπάνια στο εμπόριο. Όλα τα παραπάνω, συντελούν την οικεία ατμόσφαιρα των REY PABLO, για την οποία έχουν γίνει δημοφιλή στη Βούλα και το Μαρούσι!

Το Rey Pablo με επίκεντρο τον σύγχρονο άνθρωπο που κινείται έχει δημιουργήσει ένα εύπλαστο και ευέλικτο concept που προσαρμόζεται ιδανικά στις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής. Επίσης, διαθέτει ένα σύνολο αυτοματοποιημένων ενεργειών, ώστε να εξασφαλίζεται η καθημερινή εύρυθμη λειτουργία των franchise καταστημάτων. Ο υποψήφιος συνεργάτης δεν χρειάζεται να διαθέτει προηγούμενη εμπειρία, καθώς λαμβάνει την πλήρη εκπαίδευση και υποστήριξη από την ομάδα του REY PABLO, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.

 

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ