Αρχική Νέα REY PABLO: All day, για όλα τα κοινά

REY PABLO: All day, για όλα τα κοινά

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Αποτέλεσαν εξ αρχής έναν αγαπημένο προορισμό, που προσφέρεται για κάθε μέρα, όλη μέρα! Το REY PABLO αποτελεί την επιτυχία του espresso-wine-gastro concept, του συνδυασμού που απευθύνεται σε πολλαπλά κοινά και διαφορετικές ώρες της ημέρας.

Σημαντικά διαφοροποιημένο και με όχημα την καινοτομία συνεχίζει την επιτυχημένη του διαδρομή σε Βούλα και Μαρούσι, ενώ αναπτυξιακά στοχεύει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Δημιούργησε ένα ξεχωριστό concept στην κατηγορία του casual fine dining και πολύ γρήγορα κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού, καθώς αποτελεί τον απόλυτο προορισμό που συνδυάζει προτάσεις για brunch, φαγητό και ποτό. Από νωρίς το πρωί μπορεί κανείς να δοκιμάσει μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων για να ξεκινήσει την ημέρα του, πίνοντας παράλληλα τον εκπληκτικό καφέ που αποτελείται από ένα blend εννέα διαφορετικών κόκκων, ειδικά σχεδιασμένο για τα εστιατόρια REY PABLO. Για τη συνέχεια, απολαμβάνει ένα πλήρες μεσημεριανό γεύμα με πιάτα πολυπολιτισμικού χαρακτήρα ή μια ελαφριά, πολύχρωμη και πάντοτε γευστική σαλάτα. Τα REY PABLO προσφέρονται τέλος και για δείπνο, με τα signature cocktails και μια μεγάλη λίστα με κρασί εγχώριας παραγωγής που αποτελούν σήμα κατατεθέν για τα εστιατόρια, να συνοδεύουν τις βραδινές επιλογές.

Μοναδικό και μόνιμα εξελισσόμενο

Το concept είναι ξεκάθαρο: Ένας ιδιαίτερα ζεστός  χώρος με industrial επιρροές που καλεί τον επισκέπτη να «σβήσει» την πείνα ή της δίψα του, με επιλογές που καλύπτουν κάθε πρωινή, μεσημεριανή και βραδινή προτίμηση. Η μεγάλη ποικιλία στο μενού του café-bar-restaurant εξυπηρετεί  κι ενισχύει την εναλλαγή του κοινού σε διαφορετικές ώρες της ημέρας, ενώ το τρίπτυχο sit in, take away και delivery ενισχύει την αύξηση της κερδοφορίας. Οικογένειες, εργαζόμενοι, φοιτητές και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ικανοποιούν τις διαφορετικές γευστικές τους ανάγκες σε ένα σημείο.

Σημασία για την ομάδα έχουν η διαρκής εξέλιξη και η καινοτομία. Έτσι, κάθε Σαββατοκύριακο αλλά και εντός της περιόδου των Χριστουγέννων και του Πάσχα, το μενού αναδιαμορφώνεται. Με ειδικό brunch menu τα Σαββατοκύριακα, που έχουν ως βάση τα προϊόντα εποχής και ειδικές εορταστικές προτάσεις, ανάλογες με τα όσα επιτάσσουν οι περίοδοι των Χριστουγέννων και του Πάσχα, ο επισκέπτης λαχταρά να δοκιμάσει και κάτι καινούργιο στον αγαπημένο του προορισμό.

Για το δικό σου REY PABLO, μπες εδώ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ