Αρχική Νέα Ρεκόρ Guinness για τη ΜADO!

Ρεκόρ Guinness για τη ΜADO!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο μεγαλύτερος μπακλαβάς που κατεγράφη στο βιβλίο Guinness είναι πλέον γεγονός! 513 κιλά μπακλαβά περήφανα παρουσίασε η MADO , μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες παγωτού στην Τουρκία με τη διεθνή φήμη!

Η αλυσίδα δραστηριοποιείται σε 18 χώρες σε Ευρώπη, Ασία και Περσικό Κόλπο, ενώ διαθέτει 2 καταστήματα και στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας αυθεντικά ανατολίτικα γλυκά, το εξαιρετικό παγωτό dondurma, αλλά και ποιοτικά γεύματα, εξυψώνοντας την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών!

Διατηρώντας την παράδοση και την κουλτούρα χρόνων, η αλυσίδα-leader στην αγορά γλυκού και παγωτού έχει προσαρμόσει τις γεύσεις και τον κατάλογό της σύμφωνα με τις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού, συνεργαζόμενη με ντόπιους παραγωγούς, αντί του αποκλειστικού παραγωγού της, προσφέροντας στο κοινό τα πιο εκλεκτά εδέσματα και ροφήματα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η ολοκληρωμένη υποστήριξη της MADO με τα 300 franchise διεθνώς, προσφέρει καταστήματα «με το κλειδί στο χέρι», δίνοντας έμφαση στην προσεκτική επιλογή του προϊοντικού μείγματος ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της τοπικής αγοράς.

Επίσης, παρέχονται εξαιρετικές υποδομές σε επίπεδο παραγωγής logistics που διασφαλίζουν σταθερή και υψηλού επιπέδου ποιότητα, εύκολη λειτουργία και ελεγχόμενα κόστη, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για κερδοφορία και ανάπτυξη.

Αν θες να αποκτήσεις το δικό σου MADO, πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ