Αρχική Νέα Ρεκόρ επισκεψιμότητας στη HORECA 2017

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στη HORECA 2017

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Αύξηση κατά 30% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά κατέγραψε ο αριθμός των επισκεπτών που προσήλθαν στη HORECA, προσκομίζοντας την προσωπική τους barcode πρόσκληση.

Με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν από την ανάλυση των barcode προσκλήσεων διαπιστώνεται η αυξημένη προσέλευση, μεγαλύτερη από ποτέ, ιδιοκτητών, διευθυντών και ανωτάτων στελεχών από μεγάλες επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου.

Οι επιχειρηματίες από τον ξενοδοχειακό κλάδο έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις καινοτόμες προτάσεις που παρουσίασαν οι εκθέτες του αναβαθμισμένου τομέα HOTEL BUILD & DESIGN και του καθιερωμένου FUTURE HOTEL ON THE WEB.

Σημαντική είναι και η εκπροσώπηση των επιχειρηματιών και των επαγγελματιών της Φιλοξενίας και της Εστίασης από την περιφέρεια, τόσο από περιοχές με μεγάλο ξενοδοχειακό δυναμικό όσο και από αναδυόμενους τουριστικούς προορισμούς.

Η Ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση των επαγγελματιών επιβεβαιώνουν το γεγονός πως η HORECA αναδεικνύεται σε κομβικό σημείο αναφοράς στην επιχειρηματική δραστηριότητα.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ